Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Premi Foment lector Andana

  Descarregar les bases en format pdf

  Formulari 1

  Formulari 2


  BASES

  1. Andana Editorial, en col·laboració amb l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Algemesí i amb el Cefire Específic de Plurilingüisme, convoca la 2 edició del Premi de Foment de la Lectura Andana.

  El premi té una modalitat d’àmbit local “Salut Cubells” i una altra d’àmbit autonòmic “L’Ullal”. Tant en una modalitat com en l’altra s’han de presentar memòries de projectes de foment lector que han estat implementats durant el curs 2022-2023 o en l’immediatament anterior (2021-2022).

  2. En la modalitat d’àmbit local “Salut Cubells”, podran participar els centres educatius de la localitat d’Algemesí en totes o alguna de les categories segons el curs o cicle en el qual es desenvolupe el projecte; per la qual cosa s’estableixen 4 categories:

  • ·Categoria A: Educació Infantil: 3-5 anys
  • Categoria B1: 1r Cicle d’Educació Primària (1r, 2n i 3r d’EP)
  • Categoria B2: 2n Cicle d’Educació Primària (4t, 5é i 6é d’EP)
  • Categoria C: Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

  3.  En la modalitat d’àmbit autonòmic “L’Ullal”, podran participar tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana amb un treball per centre educatiu i per categoria de les dues que s’estableixen en aquest curs 2022-2023:

  ·Categoria A: Educació Infantil: 3-5 anys

  ·Categoria B: Batxillerat.

  4  .Tant en la modalitat d’àmbit local com en la modalitat d’àmbit autonòmic els treball presentats consistiran en una memòria d’un projecte de foment lector dut a terme en un centre educatiu durant el curs 2022-2023 o en l’immediatament anterior (2021-2022); per la qual cosa caldrà adjuntar una certificació signada per la directiva del centre que així ho acredite.Aquesta memòria tindrà un màxim de 2 fulls en format pdf i seguirà el model proposat i contindrà necessàriament el mostreig (fotografies, vídeo, àudio, etc.) requerit que il·lustre la seua implementació. Aquests documents (un màxim de 5) s’adjuntaran en el correu amb un format habitual (mp3, mp4, avi, jpg, png...).

  5.Els treballs de la modalitat d’àmbit local s’han d’enviar en els formats requerits a l’adreça premisalutcubells@algemesi.netabans de les 24 h. del 31 de gener de 2023.

  Els treballs de la modalitat d’àmbit autonòmic s’han d’enviar en els formats requerits a l’adreça premilullal@algemesi.net abans de 24 h del 31 de gener de 2023.

  En l'assumpte s'ha d'indicar "Premi local - (i la categoria a la qual opta) o "Premi autonòmic - (i la categoria a la qual opta). En el cos del missatge cal incorporar: nom, cognoms i telèfon de contacte de la persona responsable.

  6. El jurat d’aquesta edició en la modalitat d’àmbit local (Premi Salut Cubells) estarà format per: ·Salut Cubells, Vicent Climent, Imma Cerdà,Ximo Rosell,Eli Lluch i Ricard Peris.

  El jurat d’aquesta edició en la modalitat d’àmbit autonòmic (Premi L’Ullal) estarà format per: Teresa Añó, Vicent Girbés, Lorena Chofre, Vicent Borràs, Margarida Castellano i Ricard Peris,

  7. El jurat valorarà especialment que estiguen presentats en valencià, l’originalitat i la idoneïtat del projecte presentat per al curs o cicle proposat, els recursos emprats i els sectors de la comunitat educativa implicats, així com l’efectivitat de la seua implementació.

  8. El veredicte del jurat serà inapel·lable i qualsevol dels premis podrà ser declarat desert si així s’estima convenient.

  9. El termini de presentació de treballs es tancarà el dia 31 de gener a les 24 h. Els projectes guanyadors es coneixeran durant la primera setmana de març de 2023.

  10. Cadascun dels projectes guanyadors, a més del diploma acreditatiu, rebrà una col·lecció de llibres que li permetrà augmentar la dotació de les seues biblioteques escolars i un premi de 300 €.

  11.- El lliurament de premis tindrà lloc durant l’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat d’Algemesí que se celebrarà el 31 de març de 2023.

  12. Els autors/les autores dels projectes premiats es comprometen a presentar-los públicament el dia 30 de març en les Jornades "Lectura i Escola" que organitza el CEFIRE del Plurilingüisme i que se celebraran al Teatre Jaume I d'Algemesí.

  13. La participació en el Premi implica la plena acceptació de les bases.