Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Ximena

  (Escritor)

  A Càgima, el país de la fantasia, estan atemorits. Cada dia, un dels seus habitants perd l'alegria, el somriure o la il·lusió de viure. Fades, nans i follets estan desconcertats perquè ni els remeis dels tres màgics més savis funcionen. Així no es pot viure! Ha arribat el moment de prendre mesures per solucionar el problema. Però quines?

  Per sort, la màgica Aldara recorda que no és la primera vegada que passa. Això vol dir que si una vegada ho van saber solucionar, la resposta deu estar als llibres dels antics en què es conserva la memòria del poble. Aldara, efectivament, trobarà la manera de desfer-se de les forces malignes, però ara els temps han canviat. Ho podran resoldre com abans o caldrà trobar solucions noves?

  Escritor
  Colección
  El Maquinista
  Número en la colección
  5
  Materia
  Narrativa infantil
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497156
  ISBN
  978-84-17497-15-6
  Páginas
  80
  Ancho
  14,5 cm
  Alto
  20 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  05-11-2018
  Edición en papel
  9,50 €

  Reseñas

  • «...una trama àgil que es desenvolupa amb coherència fins al desenllaç final. Amb Ximena, Mercé Viana aconsegueix una vegada més un relat protagonitzat per personatges fantàstics que s’enfronten a les forces malignes i demostren el valor de la solidaritat i el compromís amb el benestar de la societat. Els dibuixos de David González, a tot color, i l’acurada edició potencien, encara més, uns dels millors llibres de l’autora»

   Josep Antoni Fluixà, director de la fundació bromera per al foment de la lectura