Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Volem

  (Escritor)

  Volem jugar, volem estimar, volem al pau, volem volar... 

  Volem  és el títol del nou treball de Dani Miquel, un llibre-disc que no decebrà els seus seguidors i serà un gran descobriment per a les famílies que encara no han entrat al món de la màgia musical del cantacançons de l'Alcúdia.


  Volem és un llibre-disc que juga amb l'estima i la tendresa, el "voler"; el desig d'aconseguir noves fites, nous coneixements «Volem saber-ho tot»; i el desig de creixement personal i de llibertat dels infants «Volem volar».

  Un disc marca Dani Miquel que, com sempre, ens proposa una doble lectura. Per una banda la bellesa i el joc per als infants i, per l'altra, la reivindicació i l'humor per als adults. Un llibre-disc per a tota la família.

  Volem es presenta en format llibre de gran format amb una excel·lent coberta il·lustrada per Manolo Boix. Dissenyat per Joanra Estellés, cada cançó va acompanyada amb una il·lustració feta per una tria selecta dels referents del món de la il·lustració valenciana: Aitana Bernabé, Irene Bofill, Ada Sinache, Paco Giménez, Mariapi Miquel, Cristina Duran, César Barceló, David González, Aitana Carrasco, Estrella Bascuñán, Jordi Albinyana, Joanra Estellés i Pablo Caracol.

  A més, el llibre-disc Volem incorpora, juntament amb les lletres de les cançons, jocs, propostes i alguns secrets que caldrà esbrinar.


  Llistat de cançons:
  1. Volem
  2. Volem saber-ho tot
  3. Guirigall
  4. Ballem un vals
  5. Volem la pau
  6. Sopa de pedres
  7. Obri els ulls
  8. Volem jugar
  9. Venim d'ací, venim d’allà
  10. Volem volar
  11. Ningú no compren ningú
  12. L'Homenot Joan Fuster
  13. Adeu

  Escritor
  Colección
  Musiqueries
  Materia
  Música, <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788418762604
  ISBN
  978-84-18762-60-4
  Páginas
  48
  Ancho
  24,5 cm
  Alto
  24,5 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  28-11-2022
  Edición en papel
  25,00 €

  Booktrailer

  Libros relacionados