Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Vides desafinades

  ,

  Un llibre de l'autor del gran èxit de vendes "EL MEU NOM NO ÉS IRINA", Xavier Aliaga

  Vicky i Marta, dues dones en l'equador de la trentena, tracten de traure endavant el seu moribund segell de música apostant per un nou i prometedor grup. Però una sèrie de dramàtiques situacions personals condicionaran el seu somni. 

  Francesc, un informàtic i crític musical vocacional que no ha superat el trencament amb Marta i un singular company arribat de Barcelona, Gerard, un xicot brillant però amb l'existència desballestada, faran de suport emocional i vital.

  Vides desafinades ens parla de l'amor incondicional a la música, d'una manera d'entendre-la, del difícil trànsit a la maduresa, de la supervivència en temps de crisi i de com encarar la vida enmig dels embats i el desconcert. 

  Existències desafinades i entrellaçades, amors i amistats que es redefineixen quan la vida es posa costera amunt.

  Escritor
  Ilustrador portada
  Colección
  Trencadís
  Número en la colección
  10
  Materia
  <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497866
  ISBN
  978-84-17497-86-6
  Páginas
  292
  Ancho
  15 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  +12
  Fecha publicación
  09-11-2020
  Edición en papel
  13,90 €

  Sobre Xavier Aliaga (Escritor)

  • Xavier Aliaga
   Xavier Aliaga, nacido en Madrid,  en 1970, es periodista y escritor. Ha colaborado en varias etapas con el diario El País y actualmente es responsable de Cultura de El Temps. Como escritor ha ganado el premio Andròmina (2008), el Joanot Martorell (2011), el Pin y Soler (2017) y e... Ver más sobre el autor

  Sobre Victor Visa (Ilustrador portada)

  • Victor Visa
   Víctor Visa, pintor e ilustrador profesional termina la carrera de Bellas Artes en 2014, desde ese momento trabaja en su estudio situado en la huerta de València, en 2018 realizó el Máster en Producción Artística. Ha trabajado para distintas publicaciones, editoriales y encargos ... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados