Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Un refugi per a la tristesa

  (Escritor) , (Ilustrador)

  Un llibre il·lustrat emocionant i commovedor que explora la naturalesa de la tristesa

  Un álbum il·lustrat que reconfortarà a aquells nens i nenes -i adults- que alguna vegada s'hagin sentit tristos.

  Alguna vegada has sentit que no saps què fer amb la tristesa?

  Si és així, aquest àlbum il·lustrat li ofereix a la teva tristesa el refugi en el qual podrà fer el que ella vulgui: pot fer molt molt soroll o estar en silenci; estar molt activa o quedar-se quieta; fer-se un cabdell o tornar-se tan gran com pugui. En aquest lloc, la teva tristesa tindrà tot allò que necessiti, i tu pots visitar-la sempre que vulguis. Potser hi haurà temporades en què us veureu menys i altres, més. Però en el seu refugi, la teva tristesa se sentirà segura i ningú podrà fer-li mal.

  Aquest llibre és un bell refugi que han construït Anne Booth i David Litchfield per la teva tristesa. Es tracta d'un álbum sorprenent que t'ajudarà a entendre que la vida és meravellosa.

  L'escriptora d'aquesta emotiva història es va inspirar en les paraules de Etty Hillesum, una dona jueva, víctima de l'Holocaust, que va escriure: «Atorga a la teva pena tot l'espai i el refugi que mereix dins teu (...) I si li has donat a la pena l'espai que requereix, llavors podràs dir amb veritat: la vida és bella i molt rica».

  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado, <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788418762062
  ISBN
  978-84-18762-06-2
  Páginas
  40
  Ancho
  25,5 cm
  Alto
  29,5 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  30-09-2021
  Edición en papel
  15,90 €

  Sobre Anne Booth (Escritor)

  • Anne Booth
   Es una reconocida escritora británica de álbumes ilustrados y libros de ficción para niños, cuya escritura se caracteriza por una calidez excepcional. Ver más sobre el autor

  Sobre David Litchfield (Ilustrador)

  • David Litchfield
   Empezó a dibujar cuando era muy pequeño y desde entonces ha ganado múltiples premios y ha ilustrado libros tan maravillosos como El oso y el piano y El gigante (Blume). Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • «Si alguna vegada has sentit que la teva tristesa no és reconeguda per tu o pels altres, aquest és el teu àlbum. Una lectura que reprendràs sempre que ho necessitis, t'ajudarà a explorar la naturalesa de la teva tristesa, acollir-la, caminar amb ella i deixar-la anar quan així ho necessitis»

   Blog La Crisálida (Traduït del castellà)

  • «Un àlbum il·lustrat commovedor, que recomanem a partir de 7-8 anys i que aborda d'una forma molt clara i directa el tema de la tristesa. [...] Una història per parlar de les emocions, de la importància de sentir-les -i deixar-les sentir als altres»

   Blog Pekeleke (Traduït del castellà)

  Libros relacionados