Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Tristany i Isolda

  (Escritor)

  Tristany, cavaller intrèpid i virtuós, amant del perill i l'aventura, rep l'encàrrec del seu oncle, el rei Marc de Cornualla, d'acompanyar i protegir Isolda, la seua futura esposa, que viatja des del regne d'Irlanda per casar-se amb ell. 

  De camí, Tristany i Isolda comparteixen, per una fatalitat, el filtre d'amor que la reina d'Irlanda li havia preparat a la filla per garantir-li la felicitat de l'amor conjugal amb el rei Marc. El beuratge té un efecte poderosíssim i immediat. Des d'aquell moment, la vida de Tristany i Isolda serà una lluita entre la fidelitat al rei Marc i la passió que els subjuga.

  «La princesa en va beure una part i va oferir la copa a Tristany, que es va acabar el contingut. L'efecte va ser immediat. Tristany i Isolda es van mirar als ulls i es van veure com no s'havien vist mai fins aquell moment, amb la mirada suplicant i els llavis tremolosos desitjant fondre's en una besada»

  Escritor
  Colección
  Trencadís
  Número en la colección
  9
  Materia
  Narrativa juvenil, <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788418762185
  ISBN
  978-84-18762-18-5
  Páginas
  88
  Ancho
  15 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  28-10-2021
  Edición en papel
  12,50 €

  Sobre Llúcia Casanova (Escritor)

  • Llúcia Casanova
   Llúcia Casanova Carbonell va nàixer a Benilloba (el Comtat) el 1972. Es va criar entre les lectures de son pare, que la van fer créixer com a lectora. Va estudiar Dret a la Universitat de València. Més tard es va graduar en Llengua i Literatura Catalanes a la Universitat Oberta d... Ver más sobre el autor