Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Tot o res

  (Escritor)

  ALERTA: Si penses llegir aquest llibre, primer et convé mirar aquest vídeo, per la teua seguretat. Pots accedir a l'enllaç: www.totores.andana.net

  Ara ja ningú la recorda, però fa un temps, tots sabien qui era la infuencer Lady Flipa. La seua desaparició del món digital es va produir en estranyes circumstàncies que no han estat aclarides. De la nit al matí el seu canal de YouTube va ser cancel·lat i no en va quedar cap rastre a les xarxes socials.

  Han passat uns anys i les noves generacions ja no la recorden. Però, al darrere hi ha una història que mereix ser contada. L'autor d'aquest llibre ha aconseguit recollir el testimoni directe de la youtuber desapareguda per revelar-nos la trepidant aventura que la va fer recórrer el país de sud a nord, fugint d'una perillosa organització criminal.

  És el moment d'apostar fort: O tot o res!

  Veure ara l'últim video que tenim de Lady Flipa abans de la seua nova desaparició.

  Escritor
  Colección
  Trencadís
  Número en la colección
  9
  Materia
  <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497507
  ISBN
  978-84-17497-50-7
  Páginas
  224
  Ancho
  15 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  +12
  Fecha publicación
  12-03-2020
  Edición en papel
  13,50 €

  Reseñas

  • «És una història ideal per a alumnat de 4rt d'ESO en endavant ja que és breu, té un ritme trepidant, atrapa des de la primera pàgina i la barreja de gèneres es força engrescadora. El constant ús de telèfons mòbils i el fet de tenir una influencer com a protagonista, són elements molt quotidians a la vida dels lectors»

   Blog Bibliotecari a l'escola

  Booktrailer

  Libros relacionados