Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  Temporada de collita

  ,

  II PREMI VALÈNCIA DE NOVEL·LA GRÀFICA

  Una novel·la gràfica sobre la precarietat i sobre l'actual món laboral.

  Múrcia, 2009. Juli, una universitària perduda i desmotivada, acaba de ser contractada en una fàbrica on predomina el color ciment i l'olor de bresquilla. Allí coneixerà un grup ben divers de companys i companyes de treball amb qui establirà una profunda relació d'amistat, sobretot amb Rita, de mitjana edat, i amb Paqui, a punt de jubilar-se.

  Temporada de collita ens mostra tres generacions distintes de dones que es reuneixen, cada matí a les onze, per menjar-se l'entrepà de l'esmorzar (no proveu de llevar-li el xoriç a Paqui, avisem) i parlar de les pors, inquietuds, diferències i similituds que les acosten i allunyen alhora. Tot això mentre contemplen, encantades, el camp de bresquilles que s'estén darrere de la fàbrica de conserves.

  "A partir de detalls a penes insinuats, la narració ens introdueix a poc a poc en la complexitat de la vida de les humils dones treballadores, i reivindica el món obrer i la sororitat entre aquestes dones, amb un dibuix que enriqueix de forma exquisida la temàtica, aportant amb petits detalls i una aparent senzillesa un valor afegit a la bellesa i fluïdesa de la història" (valoració del jurat del premi València de novel·la gràfica de la Institució Alfons el Magnànim, 2020).

  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Andana Gràfica
  Número en la colección
  2
  Materia
  Libro/Cómic, <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497965
  ISBN
  978-84-17497-96-5
  Páginas
  128
  Ancho
  24 cm
  Alto
  17 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  +12
  Fecha publicación
  23-02-2021
  Edición en papel
  18,00 €

  Sobre Ángel Abellán (Escritor)

  • Ángel Abellán
   Es un guionista hipocondríaco con un eterno síndrome del impostor. Tras ganar dos accésits y un primer premio en el concurso regional Creamurcia (2018), se viene muy arriba y se embarca en su primera obra larga, basada en sus pocos meses de experiencia en una fábrica de melocoton... Ver más sobre el autor

  Sobre Alba Flores (Ilustrador)

  • Alba Flores
   Graduada en Bella Artes y apasionada del dibujo. Cercana al mundo editorial por el máster de álbum infantil ilustrado que realizó, ilustra diversos artículos en la revista ¡La Leche! Fue ganadora del primer premio de cómic Creamurcia (2018), así como del premio Network FLIC . A f... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados