Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Tan petita i ja saps...

  (Escritor) , (Ilustrador)

  Un recull de versos diferents i molt propers, valents i bonics 

  L'autora hi sap parlar de jocs, de bruixes, de parets i de llunes, i convertir-ho tot plegat en un cant  il·luminat a la vida on es fonen cançó i il·lusió. 

  Maria-Mercè Marçal és sens dubte la poeta més important del segle XX en llengua catalana, i una de les escriptores que van deixar i mantenen una petja intensa entre lectors i crítics literaris. Morta molt  jove, avui els seus versos continuen sent llegits i rellegits. Aquest recull n'és una magnífica invitació.

  Tan petita i ja saps... és una tria de la poesia de Maria-Mercè Marçal (1952-1998), autora de Cau de llunes (1977, premi Carles Riba), Bruixa de dol (1979), Desglaç (1988) i altres llibres que la convertiren en un gran nom de la poesia catalana moderna.

  La selecció l'ha feta el també poeta Jaume Subirana i l'ha il·lustrada Marta Altés (Barcelona, 1982).

  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Vagó de versos
  Número en la colección
  8
  Materia
  Poesia infantil
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788494313073
  ISBN
  978-84-943130-7-3
  Páginas
  56
  Ancho
  16 cm
  Alto
  20 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  7-8
  Edición en papel
  9,50 €

  Reseñas

  • «Els versos de l’autora són una delícia de vocabulari, de ritme, de sonoritat. Una poesia arrelada a la llengua, de la qual extreu el millor. A més, aquests poemes tenen la virtut de ser molt evocadors i fer que el lector de totes les edats hi trobi moltes i diferents lectures»

   Sergi Portela, Faristol