Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  Som aquí

  Notes per a viure al Planeta Terra

  El nou àlbum del bestseller internacional Oliver Jeffers

  Si alguna vegada has pensat en quins llibres són els imprescindibles per començar a formar la biblioteca de les teves filles i fills ... estàs davant d'un d'ells. 

  Som aquí, d'Oliver Jeffers, és un llibre "imprescindible" perquè aconsegueix tractar un tema de gran complexitat amb una gran senzillesa i mestria. I quan un àlbum il·lustrat aconsegueix aquest resultat, estem davant d'un gran llibre. 

  Aquest àlbum il·lustrat respon a una dels grans reptes als quals s'enfronten mares, pares, mestres, mestres ... explicar als petits què és el "Planeta Terra", el lloc on van a viure la seva vida. I davant d'aquestes preguntes, Jeffers aconsegueix crear un llibre magnífic que ens descobreix que la importància d'aquest món resideix en les coses senzilles. 

  Per explicar-ho, Jeffers part d'allò més general, la Via Làctia, i va descendint fins a la quotidianitat del nostre dia a dia. Ens explica les parts de el cos humà i descobreix als més petits que aquest planeta està poblat per moltes espècies d'animals, amb les quals compartim el nostre espai. Per cert, aquesta doble pàgina plena d'animals encantarà als més petits. Aquest planeta està habitat per persones que "poden ser de moltes mides, formes i colors. Tots podem tenir un aspecte diferent, fer coses diferents i sonar diferents ... però que això no et enganyi, tots som persones", ens recorda Oliver Jeffers al text d'aquest conte infantil.

  I, finalment, el llibre convida els "nous" nens i nenes que arriben a aquest món a mantenir viva la curiositat per fer un món millor. 

  UN LLIBRE DEL SUPERVENDES INTERNACIONAL OLIVER JEFFERS 

  Aquest conte s'ha convertit en un fenomen mundial de vendes. L'autor Oliver Jeffers,  un besteseller internacional de l'àlbum illustrat (pots veure aquí tots els seus llibres a Andana) ha traduït els seus llibres a més de 30 idiomes, porta més de 10 milions de contes infantils venuts a tot el món i d'alguns també s'ha fet en format audiovisual. 

  A Espanya ja s'han venut més de 10.000 exemplars en un any i a més ha aconseguit guanyar el PREMI Kiriko a el millor llibre infantil de l'any

  Es tracta d'un llibre que Oliver Jeffers va escriure per al seu fill Harland en els seus primers mesos de vida. L'autor va intentar donar resposta a totes aquestes preguntes que les mares i pares es realitzen quan s'abracen als seus petits per primera vegada: «Com li explicaré aquest món?». 

  Què podem aprendre amb SOM AQUÍ? 

  Aquest llibre ens permet una gran quantitat d'activitats didàctiques amb els més petits. Es tracta d'un llibre de coneixements, perquè ens convida a descobrir els aspectes bàsics del nostre planeta. 

  A més també és un àlbum que ens ajuda a respectar i estimar tot allò que conforma aquest món. I a el mateix temps és un llibre illustrat que ens convida a despertar (i mantenir) la curiositat per descobrir noves coses i a empatitzar amb la resta de persones amb les que compartim la vida en aquest planeta.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394807
  ISBN
  978-84-16394-80-7
  Depósito legal
  V-92-2018
  Páginas
  48
  Ancho
  24 cm
  Alto
  27 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  12-09-2018
  Edición en papel
  16,50 €

  Sobre Oliver Jeffers (Escritor)

  • Oliver Jeffers
   Oliver Jeffers, artista, ilustrador y escritor, nació accidentalmente en Australia, pero se crió en Belfast (Irlanda del Norte). Estudió en una escuela de enseñanza secundaria especializada en arte digital (Hazelwood College) y se graduó en Comunicación Visual en la Universidad d... Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • “Mi hijo es único, pero también es uno más en la Tierra y debe vivir en consonancia con eso” Oliver Jeffers presenta 'Estamos aquí: notas para vivir en el planeta Tierra', una pequeña guía para recién nacidos cargada de ternura, mensajes y sentido del humor

   Entrevista a Oliver Jeffers en El País

  Booktrailer

  Contenidos

  • El nou llibre del bestseller internacional Oliver Jeffers.
  • Un àlbum illustrat que és un regal perfecte per a un nadó.
  • Un llibre ple de color que ens mostra l'univers d'Oliver Jeffers.

  Libros relacionados