SHERLOCK

L'HOME QUE MAI VA VIURE. L'HOME QUE MAI MORIRA

Una pipa, una lupa i una gorra amb orelleres. No cal res més. Davant dels nostres ulls ja està dibuixada la flamant i misteriosa silueta de Sherlock Holmes, el detectiu privat més cèlebre de la història i un dels personatges literaris més fascinants de les lletres universals.
Quin misteri s’oculta darrere d’una infantil pintada de ninots ballant? Què fa el carboncle blau robat a la comtessa de Morcar en el pap d’una oca nadalenca? Com s’ha comés l’assassinat de la senyoreta Julia Stoner si l’habitació on dormia resultava inaccessible? Per què la conducta del professor Presbury ha patit un canvi tan brusc que, fins i tot, el seu estimat gos li tem?
La màquina d’enraonar de Holmes es posa en funcionament i l’emoció del lector es dispara. Watson ha rebut un telegrama: “Vinga ara mateix si li va bé. Si li va malament, vinga igualment”. Com no? Tots ens llancem a l’aventura amb Sherlock Holmes.

Aquest recull presenta quatre dels millors relats signats per Arthur Conan Doyle i protagonitzats per l’investigador de Baker Street i el seu fidel Watson.

Escritor
Colección
Trencadís
Materia
Narrativa juvenil
Idioma
  • Català
EAN
9788416394272
ISBN
978-84-16394-27-2
Páginas
198
Ancho
15 cm
Alto
21 cm
Edición
1
Fecha publicación
01-03-2018
Número en la colección
5
Edición en papel
12,50 €

Sobre Arthur Conan Doyle (Escritor)

  • Arthur Conan Doyle
    Arthur Conan Doyle (Edimburgo, Escocia, 22 de mayo de 1859 - Crowborough, Inglaterra, 7 de julio de 1930) fue el creador del detective más famoso de la historia de la literatura. Estudió medicina y tuvo su propia consulta. Se dedicaba a la literatura de una manera no profesional,... Ver más sobre el autor