Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Sherlock

  L'home que mai va viure. L'home que mai morirà

  (Escritor)

  Els millors relats signats per Arthur Conan Doyle i protagonitzats per l'investigador de Baker Street i el seu fidel Watson

  Una pipa, una lupa i una gorra amb orelleres. No cal res més. Davant dels nostres ulls ja està dibuixada la flamant i misteriosa silueta de Sherlock Holmes, el detectiu privat més cèlebre de la història i un dels personatges literaris més fascinants de les lletres universals.

  La història

  Quin misteri s'oculta darrere d'una infantil pintada de ninots ballant? Què fa el carboncle blau robat a la comtessa de Morcar en el pap d'una oca nadalenca? Com s'ha comés l'assassinat de la senyoreta Julia Stoner si l'habitació on dormia resultava inaccessible? Per què la conducta del professor Presbury ha patit un canvi tan brusc que, fins i tot, el seu estimat gos li tem?

  La màquina d'enraonar de Holmes es posa en funcionament i l'emoció del lector es dispara.

  Watson ha rebut un telegrama: «Vinga ara mateix si li va bé. Si li va malament, vinga igualment».

  Com no? Tots ens llancem a l'aventura amb Sherlock Holmes.

  Aquest recull presenta quatre dels millors relats signats per Arthur Conan Doyle i protagonitzats per l'investigador de Baker Street i el seu fidel Watson.

  Escritor
  Colección
  Trencadís
  Número en la colección
  5
  Materia
  Narrativa juvenil
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394272
  ISBN
  978-84-16394-27-2
  Páginas
  198
  Ancho
  15 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  +12
  Fecha publicación
  01-03-2018
  Edición en papel
  12,50 €

  Sobre Arthur Conan Doyle (Escritor)

  • Arthur Conan Doyle
   Arthur Conan Doyle (Edimburg, Escòcia, 22 de maig del 1859 - Crowborough, Anglaterra, 7 de juliol del 1930) va ser el creador del detectiu més famós de la història de la literatura. Va estudiar medicina i va tenir la seua pròpia consulta. Es dedicava a la literatura d’una manera ... Ver más sobre el autor