Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Qui no sap riure no sap viure

  (Escritor) , (Ilustrador)

  Romanços i cançons, raps gastronòmics, enverinalles amb molta tralla, arbres imaginaris, pollastres poetastres, aranyes pissiganyes, pins que rapegen, puces casadores, aquelarres secrets... Heus ací 21 poemes per a infants de totes les edats, amb l'eix comú de la rialla i la diversió, en què es barreja el sentit de l'humor i la cultura popular amb un tracte exigent del vers i les paraules.

  Qui no sap riure no sap viure és un recull de poemes escrit per Andreu Galan i Martí (Alboraia, lHorta, 1980), amb il·lustracions de Luis Demano (Alacant, 1976). 

  Perquè el viure, com el riure, no s'ensenya: s'encomana

  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Vagó de versos
  Materia
  Poesia infantil
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788494175756
  ISBN
  978-84-941757-5-6
  Páginas
  60
  Ancho
  16 cm
  Alto
  20 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  7-8
  Tapa dura
  9,00 €

  Reseñas

  •  «Llibre original, ja que és innovador i diferent a qualsevol obra de poemes infantil. Gràcies a les il∙lustracions, les temàtiques, la diversió, el foment de creativitat i imaginació, l’embolicament de paraules amb un to humorístic fan una gran obra que tindrà éxit i amb la qual els lectors gaudiran llegint»

   El món literari del català

  • «Els poemes són variats en formes, en rimes i en temes, amb una personalitat molt pròpia. A voltes, s’acosten a contes rimats; a voltes, a belles definicions; a voltes, a jocs de paraules o endevinalles enginyoses. Allò que ho casa tot i allò que el destaca de la resta és el to»

   Pep Molist, Faristol

  Booktrailer

  Libros relacionados