Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Quan anàvem a l'estraperlo

  (Escritor)

  Quan anàvem a l'estraperlo és un testimoni extraordinari de la lluita per sobreviure, de la picaresca dels pobres per burlar l'autoritat i guanyar-se el pa de cada dia

  Amb un estil despullat, directe i vibrant, a mitjan camí entre la novel·la d'aventures i la crònica, Víctor Labrado reconstrueix la memòria d'un temps duríssim: del final de la segona República a la immediata postguerra, quan a la misèria i la fam calia sumar la repressió franquista.

  La història

  Dalt d'una bicicleta, a trenc d'alba i escapant sempre de la guàrdia civil, el jove protagonista de la novel·la recorre pobles i ciutats entre València i Alacant carregat d'arròs, blat, oli o sardines. En una època de racionament dels aliments bàsics i de restriccions de tota mena, anar a l'estraperlo era una de les poques sortides dignes.

  L'autor ens parla de la novel·la:

  Escritor
  Colección
  Trencadís
  Número en la colección
  4
  Materia
  Narrativa juvenil
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394500
  ISBN
  978-84-16394-50-0
  Páginas
  192
  Ancho
  15 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  01-02-2017

  Disponibilidad

  El libro no está disponible en este momento

  Reseñas

  • «En llegir Quan anàvem a l’estraperlo he aconseguit sentir una altra veu, descobrir la història de vida de Vicent. En cada paràgraf, des del principi al final, Víctor Labrado aconsegueix traslladar la sensació de tindre’l davant explicant-te totes i cadascuna de les aventures que hagué de viure el protagonista d’aquest relat biogràfic i verídic»

   Miquel Puig, Diari La Veu

  Libros relacionados