Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Pluto Rocket 2 CAT

  En Pep Colom perd la flapa

  (Autoria)

  Pluto Rocket i Pep Colom estan de tornada en una segona aventura plena d'emoció i diversió en Pluto Rocket: en Pep Colom perd la flapa. En aquesta emocionant segona part de la seva reeixida sèrie de novel·les gràfiques, Paul Gilligan ens porta més barrets, més riures i més exploracions de la vida al barri.

  La Pluto Rocket i en Pep Colom estan de tornada amb més barrets i noves aventures que desafien la seva zona de confort com mai abans.

  En Pep Colom, l'autoproclamat rei del barri, s'enfronta a un repte major que mai: el seu preuat barret ha desaparegut. Aquest fet trastoca el seu món i desafia la seva identitat. Afortunadament, la seva amiga Pluto Rocket està al seu costat per a oferir-li suport. La diversió i l'emoció es disparen quan Pep Colom i Pluto Rocket intenten explorar més enllà del seu barri. Així és com descobriran la importància d'aventurar-se fora de la seva zona de confort i el valor d'una veritable amistat en temps de canvi.

  A DESTACAR:
  - Els protagonistes s'enfronten a la por de sortir de la zona de confort.
  - Valuoses lliçons sobre l'amistat i les diferències.
  - Il·lustracions brillants i acolorides.
  - Una sèrie perfecta per a aquells lectors que comencen amb la lectura autònoma.

  Autoria
  Colección
  Andana Gràfica
  Materia
  <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788419913319
  ISBN
  978-84-19913-31-9
  Páginas
  88
  Ancho
  15 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  01-05-2024
  Edición en papel
  15,90 €

  Sobre Paul Gilligan (Autoria)

  • Paul Gilligan
   PAUL GILLIGAN escribe y dibuja, junto a Andrews McMeel, la tira cómica Pooch Cafe, que se publica en más de 250 periódicos de todo el mundo y ha sido nominada dos veces por la National Cartoonist Society a la mejor tira. También es autor de los libros The Mole People y su secuela... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados