Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Perdut i trobat

  (Escritor)

  Una meravellosa història sobre el significat de l'amistat

  Un dia arriba un pingüí a la porta d'un nen. El nen pensa que el pingüí s'ha perdut i tracta ajudar-lo a tornar al Pol Sud. Quan arriben allí, però, el nen descobreix que potser el pingüí no s'havia perdut, i en realitat estava buscant una altra cosa...

  T'animes a saber de què es tracta?

  Manetes i cosetes ens ensenyen com crear un pingüí seguint aquesta manualitat tan divertida

  Perdut i trobat ens mostra una amistat efímera, que ens explica que sempre hi haurà algú que ens vingui a buscar o que ens ajudi quan més ho necessitem. Ens ensenya també que, a vegades, algunes persones són casa i que no importa com de lluny estiguem del lloc on vam néixer.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788493793814
  ISBN
  978-84-937938-1-4
  Páginas
  36
  Ancho
  27 cm
  Alto
  26 cm
  Edición
  1
  Tapa blanda
  15,90 €

  Reseñas

  • «Perdut i trobat és una història tendra, bonica i que tracta un valor present en el dia a dia dels infants i de qualsevol persona, com és el valor de l'amistat»

   Contes per gaudir

  • «El llibre és una bonica imatge de l'amistat, de la cura dels altres. D'intentar ajudar la gent quan està trista. I potser no ho encertaràs la primera vegada, potser no sàpigues què dir, però està bé. Perquè de vegades la gent només necessita que algú estigui amb ells. Estic molt contenta d'haver llegit aquest llibre sobre en el dia de consciència sobre la salut mental!»

   Katie Mote - Goodreads (Traduït de l'anglès)

  Booktrailer

  Libros relacionados