Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Paraulotes de les fines

  (Escritor) , (Ilustrador)

  Aquest llibre regala als lectors un recull complet de les paraulotes que la senyora Capa Liles va caçar al vol durant tota la seva vida, i que va decidir convertir en agosarats poemes embolcallats d’originals il·lustracions.

  La història

  De petita, a la Fina Capa Liles sempre li havien recordat que no es podien dir paraulotes. Ella no n’havia pronunciat mai cap. Però, al seu voltant, era tota una altra cosa. 

  L’escriptor Pep Molist i l’il·lustrador Òscar Julve han donat vida a les cabòries d’aquesta fantàstica Fina Capa Liles per oferir-nos un divertit llibre que haurem de llegir amb el sabó ben a prop, per si hem de rentar-nos la boca

  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Vagó de versos
  Número en la colección
  12
  Materia
  Poesia infantil
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394685
  ISBN
  978-84-16394-68-5
  Depósito legal
  V.2117-2017
  Páginas
  64
  Ancho
  15 cm
  Alto
  20 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  01-08-2017
  Edición en papel
  9,00 €

  Reseñas

  • «El binomi entre poesia i humor sol donar bons resultats: divertit, desimbolt, simpàtic i molt positiu, el llibre regala als joves lectors una munió de paraules noves i «estranyes» (escorniflaire!, xitxarel·lo!), sense por d'introduir vocabulari complex; més aviat convida a emprar-lo. Els poemes presenten mètriques variades i mantenen la qualitat en tot el llibre. Si llegim entre línies, també trobem temes molt interessants a tractar amb els infants (les pors, la diferència, etc.), molt sentit de l'humor i pinzellades molt poètiques (en «Pispa i Somiatruites», per exemple) que enriqueixen encara més el recull»

   Revista Faristol