Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  On són les claus?

  (Escritor) , (Ilustrador)

  Guanyador del PREMI al millor llibre illustrat valencià 2018

  On són les claus? és un llibre ple de tresors, un àlbum que convida els lectors a contruir la seva història, i també a llegir un cop i un altre les seves pàgines.

  El llibre

  La mare ha perdut les claus del cotxe i té pressa, per això regira la casa de dalt a baix, de l'estudi al garatge. Allò que sembla un problema acaba esdevenint un sorprenent inventari dels objectes quotidians que conviuen amb els protagonistes, una recerca on de seguida ens veurem implicats, i tal vegada identificats. 

  Darrere les pàgines

  La complicitat creada entre l'original text de Carles Cano i les realistes il·lustracions d'Aitana Carrasco fa que aquest àlbum il·lustrat done molt de JOC.

  L'escriptor Carles Cano (guanyador en dues ocasions del premi Lazarillo) i la il·lustradora Aitana Carrasco (guanyadora del Premi Internacional A la Orilla del Viento) han creat un original àlbum il·lustrat que ens convida a jugar, a reflexionar i a anar més enllà de la lectura tradicional d'un relat.

  Per què llegir On són les claus?

  • Es tracta d'una invitació a pensar en tots aquells objectes que ens envolten cada dia i que tal vegada han caigut en l'oblit. 
  • Aquest àlbum ens ofereix la possibilitat de recuperar la capacitat de meravellar-nos amb tot allò que podem trobar al nostre voltant i que potser els nostres ulls han deixat de veure.
  • És ideal per repassar vocabulari i aprendre paraules noves i més elaborades, mentre es passa una bona estona relaxant.
  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394531
  ISBN
  978-84-16394-53-1
  Páginas
  32
  Ancho
  22,5 cm
  Alto
  31 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  01-03-2017
  Edición en papel
  15,50 €

  Reseñas

  • On són les claus?: la clau que obri tots els llibres. Carles Cano i Aitana Carrasco són els autors d’aquest àlbum il·lustrat, una aposta fascinant de l’editorial Andana que convida a pensar en tots aquells objectes que ens envolten cada dia i que, potser, fa temps que hem oblidat

   Valencia Plaza

  Libros relacionados