On són les claus?

,

La mare ha perdut les claus del cotxe i té pressa, per això regira la casa de dalt a baix, de lestudi al garatge. Allò que sembla un problema acaba esdevenint un sorprenent inventari dels objectes quotidians que conviuen amb els protagonistes, una recerca on de seguida ens veurem implicats, i tal vegada identificats. La complicitat creada entre l?original text de Carles Cano i les realistes il·lustracions dAitana Carrasco fa que aquest àlbum il·lustrat doni molt de JOC.

"On són les claus?" és un llibre ple de tresors, un àlbum que convida els lectors a contruir la seva història, i també a llegir un cop i un altre les seves pàgines. Una invitació a pensar en tots aquells objectes que ens envolten cada dia i que tal vegada han caigut en l?oblit. Aquest àlbum ens ofereix la possibilitat de recuperar la capacitat de meravellar-nos amb tot allò que podem trobar al nostre voltant i que potser els nostres ulls han deixat de veure.

Lescriptor Carles Cano (guanyador en dues ocasions del premi Lazarillo) i la il·lustradora Aitana Carrasco (guanyadora del Premi Internacional A la Orilla del Viento) han creat un original àlbum il·lustrat que ens convida a jugar, a reflexionar i a anar més enllà de la lectura tradicional dun relat.

Escritor
Ilustrador
Colección
Álbumes Locomotora
Materia
Álbum ilustrado
Idioma
  • Català
EAN
9788416394531
ISBN
978-84-16394-53-1
Páginas
32
Ancho
22,5 cm
Alto
31 cm
Edición
1
Fecha publicación
01-03-2017
Edición en papel
15,50 € Añadir al carrito

Libros relacionados