Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Nyam. Sobre allò que mengem

  ,

  Aquest àlbum ofereix dades útils i atractives sobre la importància de l'alimentació, per ajudar els joves lectors, i a les famílies, a prendre consciència sobre el que mengem per poder escollir amb arguments.

  En els últims anys, la societat ha pres consciència de la importància de l'alimentació com a factor clau per gaudir d'una bona salut i evitar les malalties. Cada dia ens interessa més saber què mengem, d'on ve, com s'ha preparat, quins elements conté i com afectarà al nostre organisme. Volem menjar sa.

  Però, què és menjar sa? Avui és difícil saber-ho. La publicitat ens ha fet un embolic important, i de vegades no sabem ni el que estem menjant. Menjar sa és aconseguir tots els nutrients que necessitem a partir de la quantitat necessària d'aliments saludables. I cuinar-los o preparar-los amb molta cura i amor. Menjar sa és també evitar el consum d'aliments que no són saludables o reduir-los al màxim. Fàcil? Segur que hi ha moltes coses en què podem millorar la nostra alimentació. Però necessitem informació.

  Segons l'últim informe de l'European Heart Network, la primera causa de mort a Europa són les malalties cardiovasculars, i la principal causa d'aquestes malalties són factors dietètics modificables.
  Hem de tenir en compte que els nostres fills viuran menys que nosaltres a causa de l'actual epidèmia d'obesitat infantil que assola el planeta. Hem de informar-los sobre el que mengen i així els donarem la possibilitat de tenir una vida millor i més feliç.

  Per això és important llegir i compartir tota la informació que ens ofereix "Nyam", un llibre sobre allò que mengem.

  Presentació del llibre amb Diana Oliver i Julio Basulto:

  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Álbumes Informativos
  Número en la colección
  6
  Materia
  <Genérica>, Informativo
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497651
  ISBN
  978-84-17497-65-1
  Páginas
  84
  Ancho
  25 cm
  Alto
  29 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  7-8
  Fecha publicación
  09-10-2020
  Edición en papel
  19,90 €

  Booktrailer

  Libros relacionados