Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  No sé qui soc

  (Escritor)

  Són les dues de la matinada i la Júlia torna a casa, sola. Camina ràpid, té por. Sent una presència que l'observa. Un pes sobtat a l'esquena la fa caure i perd el sentit.


  Quan desperta, no es pot moure. Ho veu tot borrós i no reconeix les veus de les persones que l'envolten i que insisteixen a dir-li Laia. Furiosa, pensa: «Laia? Jo no soc la Laia! Us heu equivocat!». Prova de recordar on és però un fil invisible li arrenca el darrer record.


  No sé qui soc és una novel·la d'intriga tan ben travada que el lector se sorprendrà a si mateix atrapat en els paranys amb que subtilment l'autora, Sònia Guillén, ha salpebrat el text. Una lectura intensa, amb uns personatges tan reals que fan versemblants els jocs sobrenaturals de l'autora.

  BIBLIOTRÀILER


  Escritor
  Colección
  Trencadís
  Número en la colección
  14
  Materia
  <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788418762628
  ISBN
  978-84-18762-62-8
  Páginas
  232
  Ancho
  15 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  +12
  Fecha publicación
  12-01-2023
  Edición en papel
  14,50 €

  Sobre Sònia Guillén Colomer (Escritor)

  • Sònia Guillén Colomer
   Des de petita ha viscut envoltada de llibres heretats dels seus germans. Dostoievski, Delibes, Grandes, Rodoreda, de la germana. Asimov, Huxley, Orwell, Tolkien, del germà. I quan no llegia llibres amagada sota una manta o a qualsevol racó, imaginava i inventava històries. Als vu... Ver más sobre el autor

  Booktrailer