Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  No he fet els deures perquè...

  (Escritor) , (Escritor)

  Quantes excuses hi ha per no fer els deures? Sempre pots dir que uns rèptis gegants van envair el teu barri, o que uns follets et van amagar tots els llapis. I fins i tot pots explicar que aquell petit problema que vas tenir amb les plantes carnívores... 

  En aquest llibre trobaràs les millors i més originals excuses per explicar els motius pels quals no has pogut fer els deures. Excuses hil·larants i divertides. 

  Amb les il·lustracions úniques de Benjamin Chaud, aquest llibre aconseguirà divertir els nens i els pares, i especialment a tots aquells que en algun moment de la seva vida han fet el gandul amb els deures (no ho hem fet tots en algun moment?).

  Escritor
  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788494267130
  ISBN
  978-84-942671-3-0
  Páginas
  44
  Ancho
  16 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Tapa blanda
  12,50 €

  Reseñas

  • «Les il•lustracions de Benjamin Chaud (el dibuixant del meu estimat Pomelo) fan honor a les imaginatives excuses del Cali, afegint-hi detalls còmics propis i un toc elegant o vintage que ens fa recordar els personatges de l’Edward Gorey, tot i que en aquest cas utilitzant magistralment el color. Per acabar-ho de brodar, un epíleg (amb joc autorreferencial inclòs), i l’humor que segueix també fins a la contracoberta»

   Llibreria Al·lots

  Libros relacionados