Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Musiqueries. De Vinaròs a Oriola el país vola!

  (Escritor) , (Ilustrador)

  La vida és un viatge, i aquesta és la idea que Dani Miquel vol transmetre amb aquest tercer treball de Musiqueries. Un nou llibre/disc on trobarem personatges ben singulars, com Enric Valor i les seues rondalles, i també cantarem al ritme dels trens que recorren el nostre país i que han ajudat a canviar la vida de moltes persones. A més, també descobrirem a un Joan Petit molt particular a qui li agraden tots els ritmes, i a Feliu, que amb el seu rap ens fa riure amb les paradoxes de la vida moderna. I què dir de les cançonetes que sense adonar-nos les coneguem tots i tots i encara perduren malgrat les modes que van tan ràpides.

  Aquestes cançons i moltes més les trobareu en aquest nou treball de Musiqueries de Dani Miquel, que va enregistrar al Teatre Micalet de València amb els músics Josep Alcover, Rafa Solves, Vicent Millo i Àlvar Carpí. 

  En aquest tercer treball, com en tots els Musiqueries, a més de la música trobareu un llibre dissenyat per Joanra Estellés amb l'estil propi dels anteriors treballs per combinar text, imatge i música d'una forma atractiva i agosarada. Cada pàgina, cada nota, cada paraula, et permet olorar el flaire d'una feina pacient, el tacte sedós d'un treball fet a consciència i el gust exquisit d'un treball únic i necessari per fer volar el país.

  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Musiqueries
  Número en la colección
  3
  Materia
  Música
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394012
  ISBN
  978-84-16394-01-2
  Páginas
  50
  Ancho
  22 cm
  Alto
  22 cm
  Edición
  1
  Edición en papel
  22,50 €

  Libros relacionados