Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Mina (CAT)

  (Escritor)

  La Mina és una ratolina apassionada de la lectura i de la tranquil·litat. El seu pare és excèntric i impredictible. Li encanta portar sorpreses del món exterior. Un dia du una sorpresa enorme d'aspecte felí que causa en la Mina una gran preocupació: «És un esquirol!» –diu el pare. Però la Mina no n'està massa convençuda.

  La convivència amb l'«esquirol», malgrat la desconfiança que genera en la Mina, no va del tot malament. No obstant això, arriba un dia en què l'«esquirol» deixa de menjar. I el pare porta dues sorpreses peludes més. Però aquestes tampoc mengen les glans que els ofereixen... Així que decideixen avisar el metge, perquè intenti esbrinar què els passa als «esquirols». I és llavors quan hi ha més sorpreses i tenen lloc successos ben estranys i hilarants que hauràs de descobrir.

  Què ens aportarà aquest llibre?

  • Una història carregada de suspens i humor. Als nens i les nenes els encantarà descobrir que els pares també provoquen problemes de tant en tant.
  • Un llibre perfecte per a ser explicat en veu altra, per riure molt i passar-ho d'allò més bé.
  • Les belles i acolorides il·lustracions contenen divertits detalls que completen el significat del text.
  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788418762192
  ISBN
  978-84-18762-19-2
  Páginas
  66
  Ancho
  23,5 cm
  Alto
  29 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  03-02-2022
  Edición en papel
  15,90 €

  Sobre Matthew Forshythe (Escritor)

  • Matthew Forshythe
   Vive en Montreal (Canadá), donde ilustra libros y crea animaciones.Poko y su tambor es su primer libro como autor e ilustrador. Como ilustrador y autor de cómics, ha recibido numerosos premios. Compagina el mundo del libro con el de la animación. Ha sido el diseñador principal de... Ver más sobre el autor

  Booktrailer

  Libros relacionados