Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Microbis

  ,

  En qualsevol lloc, el terra, una gota d'aigua, l'aire i fins i tot la pell, hi ha éssers vius massa petits com per poder ser vistos. Són els MICROBIS; organismes vius individuals formats per una sola cèl·lula, imprescindibles per a la vida a la Terra. Capaços del millor i del pitjor, des d'aportar l'oxigen que respirem a l'atmosfera a emmalaltir-nos i fins i tot de crear epidèmies i pandèmies. 


  Endinsa't al minúscul món dels microorganismes de la mà del Professor Darwin i descobreix aquestes criatures fascinants.

  Un llibre per aprendre a l'escola i en família la importància dels Microbis, imprescindibles per a la vida i també els causants de malalties.

  Entrevista amb l'autor: Parlem sobre ciència, divulgació, sobre virus i microbis, sobre vacunes i pandèmies ... Però també sobre filosofia i sobre història, sobre llibres i sobre el que ens envolta, amb el físic, farmacèutic i divulgador científic Sheddad Kaid-Salah Ferrón.

  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Álbumes Informativos
  Número en la colección
  7
  Materia
  Informativo
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497910
  ISBN
  978-84-17497-91-0
  Páginas
  64
  Ancho
  29 cm
  Alto
  29 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  7-8
  Edición en papel
  21,90 €

  Sobre Sheddad Kaid-Salah Ferrón (Escritor)

  • Sheddad Kaid-Salah Ferrón
   Sheddad Kaid-Salah Ferrón (Granada, 1973) es un entusiasta del conocimiento. Estudió Física en la Universidad Autónoma de Barcelona y Farmacia en la Universidad de Barcelona. Le encanta explicar ciencia, sobre todo a los más jóvenes. Escribe libros de divulgación científica para ... Ver más sobre el autor

  Sobre Eduard Altarriba (Ilustrador)

  • Eduard Altarriba
   Llevo mucho tiempo dedicado al campo del diseño gráfico y la ilustración y, desde hace algunos años, trabajando con mi compañera Meli Fernández en Alababalà, nuestro pequeño e independiente estudio ubicado en Moià, a una distancia razonable de Barcelona. En Alababalà estamos enfo... Ver más sobre el autor

  Booktrailer

  Libros relacionados