Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Martí Saltateulades

  (Escritor)

  Al Martí li encanta passejar, però no pels carrers, ell passeja per les teulades de la ciutat! Amb unes molles elàstiques als peus salta pels edifi cis com si fos un superheroi, només que el Martí no té poders, és com tu i com jo.
  Un dia comencen a desaparèixer tots els gats de la ciutat. Muntsa li demana ajuda per recuperar el seu gat, el Bolavà. El Martí haurà de fer servir tot el seu enginy i, fi ns i tot, posar la vida en perill si vol salvar el Bolavà de les urpes d'un personatge amb molt de poder i disposat a tot.
  Martí Saltateulades, de Víctor Aldea és l'obra guanyadora del VI Premi Enric Lluch de narrativa infantil Ciutat d'Algemesí. Un nou guardó que referma la sòlida trajectòria de l'autor. Les entranyables il·lustracions que han donat vida al Martí són de Robert Garcia.

  Escritor
  Colección
  El Maquinista
  Número en la colección
  23
  Materia
  Narrativa infantil, <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788418762864
  ISBN
  978-84-18762-86-4
  Páginas
  104
  Ancho
  14 cm
  Alto
  20 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  23-03-2023
  Edición en papel
  11,90 €

  Sobre Víctor Aldea Lorente (Escritor)

  • Víctor Aldea Lorente
   Víctor Aldea va néixer a Barcelona, però ha viscut a Mèxic, Alemanya i els Estats Units, en una capital del sud molt a prop de Nova Orleans. També passa llargues temporades a la lluna de València. És distret i desordenat, però sempre sap on trobar el que cerca, ep! I de vegades, ... Ver más sobre el autor