Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Maria Montessori (cat)

  Escola de vida

  (Escritor) , (Ilustrador)

  Una novel·la gràfica per descobrir la vida increïble de Maria Montessori, pacifista, doctora i feminista avançada a la seva època.

  Tot i que la pedagogia Montessori és ben coneguda, poques persones saben de la vida de Maria, dona d'avantguarda, lliure i independent que va viure dues guerres mundials i una guerra civil.

  Tot i aquest dur context, per a ella, la millor manera de participar en la pau social era tindre cura del començament de la vida: la infància.

  Aquesta novel·la gràfica escrita per Caroline Lepeu, amb dibuixos de Jérome Mondoloni i traducció de Llúcia Casanova, és una biografia il·lustrada definitiva d'una dona que va passar la vida lluitant per donar veu a aquells que no tenien dret a parlar: les dones i els nens i nenes.

  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Andana Gràfica
  Materia
  Libro/Cómic, <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788419605061
  ISBN
  978-84-19605-06-1
  Páginas
  176
  Ancho
  19,2 cm
  Alto
  25,2 cm
  Edición
  1
  Edición en papel
  19,90 €

  Sobre Caroline Lepeu (Escritor)

  • Caroline Lepeu
   Artista holística, Caroline Lepeu ha elegido transmitir la filosofía Montessori a través del cómic, una filosofía que es en sí misma holística Ver más sobre el autor

  Sobre Jeome Mondoloni (Ilustrador)

  • Jeome Mondoloni
   Tras quince años de experiencia en distintos sectores de la creación y la comunicación, desde el audiovisual hasta el de la moda, pasando por el diseño y la edición, Jérôme Mondoloni se dedica a un trabajo personal de investigación y creación, como ilustrador autónomo. Ver más sobre el autor

  Libros relacionados