Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  Maquinaigües

  ,

  Qui no s'ha sentit atret per l'aigua quan era petit?

  Quan érem nens vam jugar fins a enfangar-nos o quedar ben xops. Saltàvem dins els bassals que feia la pluja. Vam construir rierols per fer-hi curses de barques amb pals i fulles mentre el pare regava l'hort i també vàrem explorar un riu, durant els campaments d'estiu...

  Avui obrim qualsevol de les aixetes que tenim a casa i en raja aigua potable. Ens hem acostumat a repetir aquest gest diàriament i no pensem d'on ve aquesta aigua ni com arriba fins a nosaltres.

  I fa més de cent anys, com va ser possible que l'aigua arribés a les llars per primera vegada?

  Aquest llibre ens endinsa en la història de la tecnologia de l'aigua. Un àlbum il·lustrat que naix del talent musical i líric de La Tresca i la Verdesca i el traç oceànic de la Noemí Villamuza.

  Capbusseu-vos en aquest llibre, seguiu el camí de l'aigua dolça i coneixereu com són els mecanismes que fan possible que es produeixi el miracle quotidià de poder beure aigua quan s'obre una aixeta.

  Un llibre amb Banda Sonora

  Aquest llibre té una banda sonora molt especial. 

  Et recomanen que quan trobis una paraula en negreta escoltis la cançó del disc Maquinaigüesde La Tresca i la Verdesca. Així podràs gaudir d’una experiència molt especial.

  Pots escoltar les cançons a la web www.maquinaigues.cat i també a les plataformes digitals Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon Music, YouTube i Tidal.

  Nota dels autors

  Quan érem nens vam jugar fins a enfangar-nos o quedar ben xops. Saltàvem dins els bassals que feia la pluja. 

  Vam construir rierols per fer-hi curses de barques amb pals i fulles mentre el pare regava l’hort i també vàrem explorar un riu, llera amunt, durant els campaments d’estiu...

  I aquella aigua, que va ser font de llargues hores d’aventures i entreteniments, encara circula? On va anar a parar?

  Fa més de cent anys, com va ser possible que l’aigua arribés a les llars per primera vegada?

  Aqüífers, pous, engranatges, canonades, màquines de vapor, i, per damunt de tot, una maquinària humana al servei del canvi revolucionari que va suposar tenir aigua a casa. Cadascun d’aquests treballadors: fogoners, operaris, maquinistes, manobres..., amb la seva pròpia vida, els seus noms, els seus somnis i esperances, els seus propis records d’infantesa, van deixar-hi l’ànima!

  La natura i la tecnologia, l’home i la màquina, l’esforç i el descans. 

  Per a nosaltres tot això és Maquinaigües, un petit homenatge cantat i dibuixat a tots aquests treballadors.

  Ilustrador
  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado, <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788418762048
  ISBN
  978-84-18762-04-8
  Páginas
  32
  Ancho
  27,8 cm
  Alto
  24,5 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  24-08-2021
  Edición en papel
  15,90 €

  Sobre Noemí Villamuza (Ilustrador)

  • Noemí Villamuza
   Noemí Villamuza (Palencia, 1971). Durante su infancia le encantaba dibujar a lápiz a sus hermanas. Su pasión por el dibujo la llevó a a estudiar Bellas Artes en Salamanca. Vive en Barcelona desde el año 1998, año en el que publicó su primer libro infantil.Ya lleva más de cuarenta... Ver más sobre el autor

  Sobre La Tresca i la Verdesca (Escritor)

  • La Tresca i la Verdesca
   La Tresca i la Verdesca somos Claudi, Jordi y Toni. Desde hace un buen número de años, juntos, hacemos canciones para un público familiar. Una vez nos enfrentamos al reto de componer canciones que contaran el viaje que hace el agua desde las profundidades de la tierra hasta que l... Ver más sobre el autor

  Booktrailer

  Libros relacionados