Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Les arrugues de l'àvia

  Una arruga pot ser molt més del que sembla, perquè cada petit solc d'un rostre amaga la seva pròpia història ...

  En aquest commovedor àlbum il·lustrat de la premiada Simona Ciraolo, una nena petita descobreix els preciosos records de la seva àvia quan les arrugues de la vellesa esdevenen meravellosos plecs del temps.

  L'àvia respon a la curiositat de la seva néta explicant-li la història que s'amaga darrere de cadascuna de les arrugues de la cara. Els records de la vida van apareixent d'una manera gradual mitjançant les il·lustracions que ens van narrant els episodis més singulars de la vida de l'àvia. Els descobriments de la infància, les amistats de la joventut, el primer amor, els dolorosos comiats ... Cada un d'aquests moments tornen a la memòria de l'àvia d'una forma singular i magistralment plasmats per l'autora mitjançant il·lustracions molt suggeridores.

  llibre que transmet les emocions que ens provoca recordar aquells moments més singulars de la nostra vida, i que al mateix temps és una invitació per reforçar les relacions tan especials que es formen entre les àvies i les seves nétes i néts.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394418
  ISBN
  978-84-16394-41-8
  Páginas
  40
  Ancho
  23,5 cm
  Alto
  28 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  01-11-2016
  Edición en papel
  15,50 €

  Libros relacionados