La nena dels llibres

,

Làlbum il·lustrat La nena dels llibres ens explica la història duna petita que navega "a través dun mar de paraules" per arribar a la casa dun nen. La protagonista convida al seu nou amic a començar una aventura a través dels "boscos de contes de fades , de les muntanyes de fantasia i a "dormir en els núvols de les cançons .

Aquest àlbum ha estat il·lustrat pel bestseller internacional Oliver Jeffers sobre uns singulars fons tipogràfics elaborats per Sam Winston, a partir dextractes dels clàssics de la literatura juvenil i infantil i de cançons de bressol per a nens .

Un homenatge a la història de la literatura en general. Un treball basat en els llibres que han llegit els nens i adolescents de totes les èpoques, en les històries que ens van impactar i ens van influir. Aquest llibre és també un homenatge als creadors del passat, però al mateix temps una inspiació per a les noves generacions del futur.

Escritor
Escritor
Colección
Álbumes Locomotora
Materia
Álbum ilustrado
Idioma
  • Català
EAN
9788416394371
ISBN
978-84-16394-37-1
Páginas
40
Ancho
26,5 cm
Alto
26 cm
Edición
1
Nivel de lectura
3-6
Fecha publicación
01-10-2016
Edición en papel
15,50 €

Sobre Oliver Jeffers (Escritor)

  • Oliver Jeffers
    Oliver Jeffers, artista, ilustrador y escritor, nació accidentalmente en Australia, pero se crió en Belfast (Irlanda del Norte). Estudió en una escuela de enseñanza secundaria especializada en arte digital (Hazelwood College) y se graduó en Comunicación Visual en la Universidad d... Ver más sobre el autor

Libros relacionados