Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  La nena dels llibres

  (Escritor) , (Escritor)

  Aquest àlbum ha estat il·lustrat pel bestseller internacional Oliver Jeffers sobre uns singulars fons tipogràfics elaborats per Sam Winston, a partir d'extractes dels clàssics de la literatura juvenil i infantil i de cançons de bressol per a nens.

  La història

  L'àlbum il·lustrat La nena dels llibres ens explica la història d'una petita que navega «a través d'un mar de paraules» per arribar a la casa d'un nen. La protagonista convida al seu nou amic a començar una aventura a través dels boscos de contes de fades, de les muntanyes de fantasia, a dormir en els núvols de les cançons.

  Un homenatge a la història de la literatura en general. Un treball basat en els llibres que han llegit els nens i adolescents de totes les èpoques, en les històries que ens van impactar i ens van influir. Aquest llibre és també un homenatge als creadors del passat, però al mateix temps una inspiració per a les noves generacions del futur.

  Booktrailer per a l'assignatura d'Hàbits lectors i promoció de la lectura del Màster en Biblioteques escolars i promoció de la lectura. Realitzat per Aina González i Marina Llompart

  Escritor
  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394371
  ISBN
  978-84-16394-37-1
  Páginas
  40
  Ancho
  26,5 cm
  Alto
  26 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  01-10-2016
  Edición en papel
  15,50 €

  Reseñas

  • «Una autèntica joia per passar hores descobrint el que amaguen les il·lustracions realitzades pel Sam i molt ben combinades amb les de l’Oliver.

   Una genialitat d’àlbum il·lustrat amb el que podreu descobrir el meravellós món de la Literatura Infantil amb aquest homenatge que ens presenta Andana.

   …Perquè la imaginació és lliure»

   Susana Peix

  • «El llibre és un homenatge als clàssics de la literatura, un homenatge afectuós i una invitació a descobrir els personatges que s’amaguen en els textos-cal·ligrames de totes les pàgines i que ens recorden a l’Alícia de la terra de les meravelles, a Gulliver, a les vint mil llegües de viatge submarí, a Frankenstein, etc»

   Jaume Centelles

  Libros relacionados