Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  La Maria no té por

  (Escritor) , (Ilustrador) , (Escritor)

  Premi de la Crítica dels Escriptors al millor llibre infantil

  Tot comença quan Maria se’n va a passar uns dies a ca l'avia. En una habitació molt fosca trobarà el llibre dels espantacriatures, els mostres que fan por als xiquets que es porten malament.

  Llegint-ne les pàgines viureu amb Maria una meravellosa història i despertareu de la memòria popular els nostres personatges de por, com el butoni, la quarantamaula, l'home del sac, la bubota, gegants... i tot al ritme de la música de la cançó de La Maria no té por.

  Descobreix aquí propostes didàctiques per a treballar amb el llibre.

  Les seves il·lustracions són precioses i plenes de vida


  Cançó de La Maria no té por, per Dani Miquel


  Tràiler de la versió teatral del llibre

  Escritor
  Ilustrador
  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788494154430
  ISBN
  978-84-941544-3-0
  Páginas
  48
  Ancho
  22,5 cm
  Alto
  31 cm
  Edición
  1
  Tapa blanda
  15,90 €

  Reseñas

  • «…aquesta obra em pareix molt especial perquè recupera els monstres tradicionals dels pobles de les nostres comarques. Crec que és molt original i a més té un valor cultural importantíssim ja que apropa els nostres monstres de nou al xiquets. Al meu parer, tota l’obra és peculiar, però sobretot vull destacar el llibre dels espantacriatures què crec que és impactant per als xiquets als qui va destinat el conte».

   La voz educativa

  • «...és un llibre de capçalera, que dóna gust tocar i mirar. A més del conte, va acompanyat d'unes fitxes de presentació dels monstres (amb el nom, una breu descripció, la zona geogràfica on està documentat i, evidentment, la il·lustració). A més a més, s'han fet camisetes,amb alguns monstres, que podeu adquirir a la pàgina d'Andana edicions, i un pòster amb tots els espantacritures, que podeu descarregar-vos i imprimir-lo. Una història i unes il·lustracions màgiques, que esperonen la imaginació d'infants i adults. Els nostres espantacriatures, que vénen no per a fer-nos por, com abans. Sinó per a convertir-se en els nostres amics»

   Què Llegeixes Blog

  Booktrailer

  Libros relacionados