Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  La màquina de les abraçades

  A qui has abraçat avui? Obre els teus braços a aquest llibre tendre i divertit.

  Atenció, aquí arriba la màquina de les abraçades, El protagonista d'aquest llibre és un nen amb uns braços molt especials preparats per fer les millors abraçades a tothom i a tot. És molt molt bo donant abraçades, Ningú pot resistir-se a les seves increïbles abraçades. Les seves abraçades calmen a la gent, aixequen els ànims... Vols descobrir quantes coses es poden aconseguir amb una abraçada?

  Amb aquest àlbum il·lustrat els joves lectors podran aconseguir una gran dosi d'empatia i a més ajudarà als més petits a expressar les seves emocions.

  Tothom mereix una abraçada, i aquest llibre.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394173
  ISBN
  978-84-16394-17-3
  Páginas
  40
  Ancho
  23 cm
  Alto
  26,5 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Edición en papel
  14,90 €

  Sobre Scott Campbell (Escritor)

  • Scott Campbell
   Scott Campbell es un creador de pinturas, ilustraciones, cómics, libros infantiles y videojuegos. Ha publicado numerosos cómics y ha creado pinturas que han aparecido en galerías y publicaciones de todo el mundo.  Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • L’Anna el dijous ens va portar un llibre molt divertit, que la Mariona també ens havia ensenyat: “La màquina de les abraçades”.

   Escola Ateneu

  • La Máquina de los Abrazos, de Scott Campbell es un genial álbum ilustrado de Andana Editorial escrito en tono de humor, con ilustraciones hiper-expresivas, y que interactúa con el lector invitándole a expresar sus sentimientos y dando rienda suelta a una enorme empatía hacia el mundo.

   Pekeleke

  Libros relacionados