La fruita es meva

Un dia, en la part més profunda de la jungla, cinc elefants descobreixen un nou arbre, un arbre molt alt, i a la part més alta de larbre es troba la fruita més deliciosament deliciosa que qualsevol dells ha vist alguna vegada. "MEVA!", Crida cada elefant. "Meva, meva, meva, meva, MEVA!" Però, qui arribarà primer?

Cadascun dels elefants elabora la seva estratègia particular per poder arribar al més alt de larbre i aconseguir el tresor. Però tots els elefants van fracansant en el seu intent solitari. No obstant això, paral·lelament a aquestes expedicions individuals dels elefants, descobrim com les criatures més petites de la jungla, els ratolins, shan organitzat per aconseguir assaborir la cobejada fruita. Els elefants aviat sadonaran que tenen molt a aprendre daquest petit grup de ratolins.

Lautora espanyola Anuska Allepuz (Madrid, 1979) debuta com a creadora dun àlbum il·lustrat amb aquest divertit llibre, que ens narra una història sobre el treball en equip i sobre la importància de cooperar.

Anuska va estudiar Belles Arts a la Universitat de Salamanca (Espanya). Durant aquest període li van concedir una beca a la Accademie vaig donar Belle Arti di Carrara (Itàlia). En acabar la seva llicenciatura va assistir a la Universität der Künste Berlín (Alemanya). El seu treball va ser seleccionat a la Fira Internacional del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya (Itàlia), el 2009, i en Imatge 36, de lAssociació dIl·lustradors de Londres, el 2011. Actualment viu a Londres.

Colección
Álbumes Locomotora
Materia
Álbum ilustrado
Idioma
  • Català
EAN
9788416394975
ISBN
978-84-16394-97-5
Depósito legal
V-1065-2018
Páginas
32
Ancho
22 cm
Alto
28 cm
Edición
1
Fecha publicación
12-09-2018

Disponibilidad

El libro no está disponible en este momento