Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  La fruita és meva

  Un dia, en la part més profunda de la jungla, cinc elefants descobreixen un nou arbre, un arbre molt alt, i a la part més alta de l'arbre es troba la fruita més deliciosament deliciosa que qualsevol d'ells ha vist alguna vegada. «MEVA!«, Crida cada elefant. «Meva, meva, meva, meva, MEVA!» Però, qui arribarà primer?

  Cadascun dels elefants elabora la seva estratègia particular per poder arribar al més alt de l'arbre i aconseguir el tresor. Però tots els elefants van fracassant en el seu intent solitari. No obstant això, paral·lelament a aquestes expedicions individuals dels elefants, descobrim com les criatures més petites de la jungla, els ratolins, s'han organitzat per aconseguir assaborir la cobejada fruita. Els elefants aviat s'adonaran que tenen molt a aprendre d'aquest petit grup de ratolins.

  L'autora espanyola Anuska Allepuz (Madrid, 1979) debuta com a creadora d'un àlbum il·lustrat amb aquest divertit llibre, que ens narra una història sobre el treball en equip i sobre la importància de cooperar.

  Anuska va estudiar Belles Arts a la Universitat de Salamanca (Espanya). Durant aquest període li van concedir una beca a la Accademie di Belle Arti di Carrara (Itàlia). En acabar la seva llicenciatura va assistir a la Universität der Künste Berlín (Alemanya). El seu treball va ser seleccionat a la Fira Internacional del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya (Itàlia), el 2009, i en Imatge 36, de l'Associació d'Il·lustradors de Londres, el 2011. Actualment viu a Londres.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394975
  ISBN
  978-84-16394-97-5
  Depósito legal
  V-1065-2018
  Páginas
  32
  Ancho
  22 cm
  Alto
  28 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  12-09-2018
  Edición en papel
  14,90 €

  Sobre Anuska Allepuz (Escritor)

  • Anuska Allepuz
   La autora española Anuska Allepuz (Madrid) debuta como creadora de un álbum ilustrado con este divertido libro "Esa fruta es mia", que nos narra una historia sobre el trabajo en equipo y sobre la importancia de cooperar. Anuska estudió Bellas Artes en la Universidad de Salamanca ... Ver más sobre el autor

  Booktrailer

  Contenidos

  • Un àlbum il·lustrat que fomenta el tema de la COOPERACIÓ i del TREBALL EN EQUIP.
  • Una història que fa de la FRUITA un tresor, i ens ajuda a fomentar una alimentació saludable.
  • Un nova autora que està triomfant a tot el món.

  Libros relacionados