Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  La balena

  (Escritor)

  Aquesta és la història d'un nen solitari, una balena encallada a la platja i una amistat que canviarà per sempre les seves vides.

  El llibre

  En Noè i el seu pare viuen en una casa a la vora del mar. El pare és pescador i per això Noè, durant el dia, només té la companyia dels seus sis gats.

  Un matí, desprès d'una tempesta, en Noè troba una petita balena encallada a la platja, i decideix emportar-se-la a casa per tenir cura d'ella.

  En Noè vol mantenir-ho en secret, però no sap quant de temps podrà amagar al seu pare la seva nova mascota.

  Entre els valors que amaga trobem la solidaritat, l’amor i l’amistat.

  El primer llibre escrit i il·lustrat pel nou talent dels àlbums il·lustrats, Benji Davies

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788494175794
  ISBN
  978-84-941757-9-4
  Páginas
  32
  Ancho
  28 cm
  Alto
  25 cm
  Edición
  5
  Tapa blanda
  14,90 €

  Reseñas

  • «Les il·lustracions de Benji Davies mostren els acusats contrastos entre el paisatge de la platja de dia, amb mar en calma i aigües clares; i la foscor de la nit, acompanyada de pluges, tempestes i un mar desfermat que mostra tot el seu poder. Estan plenes de detalls i ens mostren molt més del que es veu a simple vista: proveu, per exemple, a buscar els sis gats que viuen amb Noè i el seu pare a la primera il·lustració de la història»

   Bichitos Lectores (Traduït del castellà)

  • «El llibre explica aquesta breu, senzilla i emotiva història d'amistat d'un nen i una balena i com gràcies a aquesta amistat, el petit Noè aconsegueix sentir-se acompanyat. Això ens convida a reflexionar sobre el valor que li donem alhora que dediquem amb els més petits o amb els qui estimem. És un bon punt de partida per parlar amb els infants de com se senten, de la soledat i de l'experiència de compartir aventures i històries amb els pares»

   @hadadeloscuentos (Instagram - traduït del castellà)

  Booktrailer

  Libros relacionados