Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  L'Únic

  (Escritor)

  Aquest llibre infantil ens explica la història d'un gos anomenat Únic.

  El nostre protagonista viu a la seva illa, amb les coses i els humans. Però un dia apareix un nou grup de gossos. 

  A l'Únic no li agrada, ni una mica, i així ho fa saber. No vol compartir les seves coses i creu que la presència de tants gossos està provocant un caos (encara que en realitat sembla força divertit...).

  No obstant això, quan tots se'n van de l'illa, l'Únic descobreix que estranya els seus nous amics i decideix córrer per recuperar-los.

  Se n'adonarà que algunes coses són millors amb amics i amigues?

  Descobreix-ho en aquest irresistible debut com a autor i il·lustrador d'Adam Beer.

  Un conte perfecte per a introduir el concepte d’amistat

  Desde ben aviat, els nens han d’entendre la importància de tenir amics, compartir temps amb altres i interactuar, ja que és, mitjançant la interacció social que aprenem i adquirim les normes de la nostra societat; què és acceptable i què no, i com de feliços ens fa sentir estar envoltats d’altres persones.

  Ideal per a aprende a compartir

  Els nens i les nenes durant la seva primera etapa de creixement es veuen invaïts per l’egocentrisme, un període en el què es creuen el centre del món; és per això que tenen tendència a no ser capaços de compartir.

  Si els mostrem els beneficis d’aquesta acció, no obstant, aprendran a relacionar-la amb sentiments positius i desenvoluparan l’habilitat d’una manera més agradable i significativa.

  Les il·lustracions de L’Únic són plenes de color i vida

  Les seves pàgines estan plenes d’il·lustracions que no només vesteixen colors brillants i càlids que atreuran l’atenció del nen i la nena, sino que estan plens d’expressió i permitiran que el petit lector sigui capaç de seguir el fil de la història sense cap problema. A més, conviden a la lectura autònoma de l’infant.

  Adam Beer, creador i il·lustrador

  L’Únic és el debut de l’autor londinenc com a creador i il·lustrador, però ha treballat durant vint anys com a guionista gràfic en diferents sèries d’animació a la televisió, així com en els Teletubbies, programa molt popular durant el seu llançament a Espanya el 1997.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado, <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788418762239
  ISBN
  978-84-18762-23-9
  Páginas
  36
  Ancho
  28 cm
  Alto
  25 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  01-09-2022
  Edición en papel
  15,90 €

  Libros relacionados