Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  L'Olivia l'espia

  L'Olivia escolta una conversa, accidentalment, de la seva mare on parla d'ella. Aquest fet la portarà a espiar al seu entorn duna forma molt singular per veure què més diuen d'ella. Fins que un dia escolta a la seva mare que la portaran a una "Institució" i això la fa imaginar el pitjor.

  Un nou álbum il·lustrat de l'Olivia carregat d'expressivitat i amb l'humor particular de la porqueta més imaginativa del món.

  Ilustrador
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394524
  ISBN
  978-84-16394-52-4
  Páginas
  32
  Ancho
  22,5 cm
  Alto
  28,5 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  01-05-2017
  Edición en papel
  14,90 €

  Reseñas

  • Hi ha llibres que a casa esperem amb candeletes. (...). I entre aquests preferits hi ha un lloc d'honor reservat per l'Olivia.

   Criatures

  • La història és divertida, com totes les de la sèrie. Les il·lustracions són impressionants i el missatge ens alerta dels perills d’escoltar d’amagat el que diuen els pares però també serveix de precaució per als pares. Lectura recomanada a partir de cinc anys.

   Blog de Jaume Centelles

  • Un conte que ens pot ajudar a entendre la importància de comunicar-nos amb els altres per tal de no deixar-se guiar per informacions errònies que ens poden portar a caure en prejudicis, i també aprendre a respectar la privacitat dels altres.

   Aprenem llegint

  Libros relacionados