L'Olivia i les princeses

Aquest llibre explica com l'Olivia, la protagonista, està decidida a buscar més enllà de les simples aparences, i s'altera perquè no sap què vol ser en el futur.

Les seves amigues envoltades de lluentors, corones i varetes màgiques, es veuen tan iguals, que la petita decideix anar contracorrent i buscar la seva pròpia identitat. En el seu procés descobreix que si alguna cosa la caracteritza és precisament la seva forma de ser contrària de les porquetes de la seva edat. 

De manera que el llibre convida als petits a construir la seva pròpia identitat i qüestionar-se per què tots volen ser iguals. 

És un llibre dinàmic i ple d'humor que orienta als nens davant la crisi de no saber qui volen ser. 

D'igual manera apareixen els valors de la diversitat, de la independència, i la creació de la pròpia opinió. 


Recomació de la Biblioteca de Cambrils:

Escritor
Colección
Álbumes Locomotora
Materia
Álbum ilustrado
Idioma
  • Català
EAN
978-84-941544-2-3
ISBN
978-84-941544-2-3
Páginas
36
Ancho
22 cm
Alto
28,5 cm
Edición
1
Nivel de lectura
3-6
Tapa dura
14,50 €

Reseñas

  • A L’Olivia i les princeses veiem a la porqueta en plena recerca de la pròpia identitat. Per això, trenca constantment amb tots els estereotips sobre les nenes. A ella el què li agrada sobretot és anar contracorrent.

    Blog Andana Editorial

  • I ara si que va ser un triomf: el primer dia d'escola una de les meves filles va decidir endur-se'naquest últim com la joguina que més li havia agradat de reis! Fins i tot per sobre d'una esquàlida Barbie, que no va tenir res a fer davant l'estil Chanel de l'Olivia! VISCA!!!

    Criatures

Booktrailer

Libros relacionados