Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  L'Olivia i les princeses

  Aquest llibre explica com l'Olivia, la protagonista, està decidida a buscar més enllà de les simples aparences, i s'altera perquè no sap què vol ser en el futur.

  Les seves amigues envoltades de lluentors, corones i varetes màgiques, es veuen tan iguals, que la petita decideix anar contracorrent i buscar la seva pròpia identitat. En el seu procés descobreix que si alguna cosa la caracteritza és precisament la seva forma de ser contrària de les porquetes de la seva edat. 

  De manera que el llibre convida als petits a construir la seva pròpia identitat i qüestionar-se per què tots volen ser iguals. 

  És un llibre dinàmic i ple d'humor que orienta als nens davant la crisi de no saber qui volen ser. 

  D'igual manera apareixen els valors de la diversitat, de la independència, i la creació de la pròpia opinió. 


  Recomanació de la Biblioteca de Cambrils:

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  978-84-941544-2-3
  ISBN
  978-84-941544-2-3
  Páginas
  36
  Ancho
  22 cm
  Alto
  28,5 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Tapa dura
  14,50 €

  Reseñas

  • I ara si que va ser un triomf: el primer dia d'escola una de les meves filles va decidir endur-se'naquest últim com la joguina que més li havia agradat de reis! Fins i tot per sobre d'una esquàlida Barbie, que no va tenir res a fer davant l'estil Chanel de l'Olivia! VISCA!!!

   Criatures

  • A L’Olivia i les princeses veiem a la porqueta en plena recerca de la pròpia identitat. Per això, trenca constantment amb tots els estereotips sobre les nenes. A ella el què li agrada sobretot és anar contracorrent.

   Blog Andana Editorial

  Booktrailer

  Libros relacionados