Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  L'Olivia i les princeses

  (Escritor)

  És un llibre dinàmic i ple d'humor que orienta als nens davant la crisi de no saber qui volen ser. D'igual manera apareixen els valors de la diversitat, de la independència, i la creació de la pròpia opinió.

  La història

  Aquest llibre explica com l'Olivia, la protagonista, està decidida a buscar més enllà de les simples aparences, i s'altera perquè no sap què vol ser. 

  Les seves amigues envoltades de lluentors, corones i varetes màgiques, es veuen tan iguals, que la petita decideix anar contracorrent i buscar la seva pròpia identitat. 

  En el seu procés descobreix que si alguna cosa la caracteritza és precisament la seva forma de ser contrària de les porquetes de la seva edat. De manera que el llibre convida als petits a construir la seva pròpia identitat i qüestionar-se per què tots volen ser iguals. 

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788494154423
  ISBN
  978-84-941544-2-3
  Páginas
  36
  Ancho
  22 cm
  Alto
  28,5 cm
  Edición
  1

  Disponibilidad

  El libro no está disponible en este momento

  Reseñas

  • «Este álbum no abusa de los colores, predomina el blanco y el negro, sin embargo el ilustrador viste a Olivia con trajes a rayas que casi siempre son rojas, destacando su energía. El estilo utilizado en las ilustraciones son simples, con personajes humanizados, excéntricos, muy expresivos y modernos tanto en forma, como en actitud»

   Viva Leer (Traduït del castellà)

  Booktrailer

  Libros relacionados