Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  L'ofici que més m'agrada

  (Escritor) , (Ilustrador)

  L'ofici que més m'agrada és ple de la màgia i la vitalitat amb què Joan Salvat-Papasseit feia ballar la seva ploma

  Et convidem a un viatge per l'antologia poètica d'un dels autors més brillants de la literatura catalana contemporània. La seva poesia et contaminarà d'entusiasme, et despertarà un somriure al rostre i et farà bullir la sang de ganes de viure. Obre la ment, crea, il·lusiona't i estima. 

  L'ofici que més m'agrada és molt més que un recull de poemes, és tota una experiència; un cant a la vida que enyora el futur, no pas el passat; i que aposta per un demà millor en termes de pau, amor i igualtat social.

  Aquesta tria de poemes inicialment adreçada als més menuts anima a desenvolupar l'intel·lecte i la imaginació de petits i grans

  Salvat-Papasseit transmet el seu gust pels petits plaers de la vida i afronta, amb optimisme, el procés que ens condueix a fer-nos grans. Una antologia que convida a despertar la curiositat; gaudir del temps per un mateix; valorar els oficis, a la família i als amics; esperar el primer petó o celebrar una revetlla de Sant Joan. 

  Els seus versos inciten a introduir-se en la cultura de l'esforç, el treball en equip, la formació, l'amor i la lluita per una societat més justa.

  Les il·lustracions d'Eli M. Rufat omplen de vida i doten cada poema d'un significat molt especial. La seva bellesa i l'atractiu dels versos faran irresistible la lectura en família.

  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Vagó de versos
  Materia
  Poesia infantil
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788494175732
  ISBN
  978-84-941757-3-2
  Páginas
  58
  Ancho
  16 cm
  Alto
  20 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  9-11
  Tapa dura
  8,80 €