Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  L'Odissea

  Si eres t'agraden les novel·les d’aventures, podríem dir que precisament L’Odissea va ser la primera. Aquesta narració és la mostra més antiga del gènere. Un clàssic que tot lector hauria de llegir en algun moment de la seva vida. 

  En aquesta adaptació en prosa del poema clàssic d’Homer, feta per Victor Labrado, descobriràs les aventures d’Ulisses en el seu retorn a Ítaca. Una narració amb un llenguatge entenedor que posa a l’abast dels joves una de les obres fonamentals de la cultura occidental. 

  L'Odissea

  Homer, l'autor de la Ilíada i de l'Odissea, és el pare de la literatura occidental: el principal llegat literari de l'antiga Grècia. 

  Aquesta obra mestra, considerada l’'arrel de totes les novel·les d'aventures ens narra lla història d'Ulisses durant  l'accidentat i llarguíssim retorn des de Troia fins a Ítaca, l'illa on viuen la dona i el fill, esperant-lo, a més d'un bon nombre d'aspirants a rellevar-lo en el tron i en el llit nupcial. 

  Adaptació en prosa per a joves lectors

  Víctor Labrado és l’'autor d’'aquesta versió que fa viure al  lector l'emoció i la grandessa d’'aquesta obra mestra de la literatura universal.

  L’Odissea, amb La Ilíada, és la primera mostra de literatura conservada al llarg dels segles fins als nostres dies.

  El fet d’haver-se conservat ja dóna la mesura del gran èxit tant de l’una com de l’altra. Vol dir que a banda de ser recitades davant el públic, a partir d’un cert moment, van ser recollides per escrit, quan això era encara una excepció. Aquest interés es va mantindre després, al llarg dels segles i fins avui. 

  Llegir el pròleg del llibre.

  La importància de llegir un clàssic

  Escritor
  Colección
  Trencadís
  Materia
  Narrativa juvenil
  Idioma
  • Castellano
  EAN
  9788416394906
  ISBN
  978-84-16394-90-6
  Páginas
  198
  Ancho
  15 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  +12
  Fecha publicación
  01-03-2018
  Edición en papel
  12,50 €

  Sobre Víctor Labrado (Escritor)

  • Víctor Labrado
   Víctor Labrado (Sueca 1956), narrador y ensayista, es autor de novelas de no ficción como son La mestra (1995), La guerra de quatre (2002) o No mataràs (2015). En Andana Editorial ha publicado Quan anàvem a l'estraperlo, Por o fugirem y la adaptaciones de La Odisea y de Tirant. H... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados