Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  L'era d'aquari

  (Escritor)

  He fet quaranta anys.

  Anant-me molt bé les coses, he sobrepassat la meitat de la meua vida i, encara que en mirar cap arrere em trobe satisfet, no deixe de pensar en els somnis que en algun moment vaig tindre i que potser no podré realitzar.

  La història

  Àlex està entrant en la crisi dels quaranta. Com per a molts altres de la seua generació, la infància d'Àlex va estar envoltada de llibres, cinema i còmics que el traslladaven cada setmana a un món d'emocions i d'aventures. Ara, quan acaba de creuar la meitat de la seua vida, enyora aquells còmics i aquelles pel·lícules de Howard Hawks o de John Ford que tant l'entusiasmaven.

  Àlex ha pres una decisió que el seu entorn no acaba d'entendre: emulant al Corto Maltés, ha decidit emprendre un viatge en solitari en el mític tren Transsiberià.

  II PREMI VALÈNCIA DE NOVEL·LA GRÀFICA

  L'era d'Aquari, de tints autobiogràfics, és la història d'un viatge exterior per Rússia, Mongòlia i la Xina; i d'un viatge interior pels sentiments i els records del protagonista. Com diu Àlex: tragèdia? Comèdia? Tot a l'uníson? Què és la vida, si no?

  Escritor
  Colección
  Andana Gràfica
  Número en la colección
  1
  Materia
  Libro/Cómic
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497675
  ISBN
  978-84-17497-67-5
  Páginas
  180
  Ancho
  21 cm
  Alto
  28 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  20-05-2020
  Edición en papel
  17,90 €

  Sobre Jordi Peidro (Escritor)

  • Jordi Peidro
   Inquieto cazador de sueños, ha escrito teatro, cortometrajes, proyectos para televisión y novelas negras (La herencia del mar y La ruta azul); ha ilustrado novelas, cuentos, libros de texto y ha realizado trabajos para publicidad, animación, escenografías para teatro, imagen corp... Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • Nova novel·la gràfica de l’alcoià Jordi Peidro, ‘L’Era d’Aquari’

   Ja s'ha posat a la venda, la seua nova novel·la gràfica 'L'Era d'Aquari', a les llibreries de la mà de l'Editorial Andana, en versió valencià i castellà

   Diari Les Muntanyes

  • L’Era d’Aquari’, viatge amb destinació al nostre interior

   El nostre ciutat

  • 'L'Era d'Aquari', de Jordi Peidro, ja a la venda       

   Ara Multimèdia

  Libros relacionados