Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  L'ant és meu

  (Escritor)

  Una història bellament il·lustrada, divertida i estimulant, que explora el concepte de propietat. Un nou llibre exquisit del bestseller internacional dels àlbums il·lustrats, Oliver Jeffers.

  GUANYADOR del Premis Irlandesos Llibre Infantil de l'Any 2012

  Wilfred tenia un ant. Mai n'havia tingut cap. L'ant se li va acostar un dia i en veure'l va saber que era per ell. Va pensar que li posaria de nom Marcel. La major part del temps, Marcel és molt obedient, respectant les regles per ser un bon animal de companyia. El problema és que de cop, apareix un altre personatge que reclama l'ant com la seva pròpia mascota... És realment Marcel propietat de Wilfred?

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Número en la colección
  6
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788493944582
  ISBN
  978-84-939445-8-2
  Páginas
  36
  Ancho
  22 cm
  Alto
  28 cm
  Edición
  1

  Disponibilidad

  El libro no está disponible en este momento

  Reseñas

  • «Aquest llibre és molt divertit. Text escàs i intel·ligent combinat amb els meravellosos personatges de Jeffers i uns paisatges impressionants. [...] Les textures dels paisatges es reprodueixen magníficament i afegeixen una profunditat a l'art de Jeffers. Com m'encanta la senzillesa de les expressions dels personatges de Jeffers!»

   Three Books A Night (Traduït de l'anglès)

  • «Tant els amants de les mascotes com els amants de la natura gaudiran d'aquesta història poc convencional i entretinguda»

   Kirkus Reviews (Traduït de l'anglès)

  Booktrailer

  Libros relacionados