Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  Kevin. L'amic imaginari en què pots creure de debó

  “Aquest llibre ens ofereix tot allò que ha de tenir un bon àlbum il·lustrat: una història intel·ligent, il·lustracions meravelloses i un missatge important”.

  Sidney Gibbons sempre està en problemes i, per empitjorar-ho tot, insisteix a donar les culpes al seu invisible amic imaginari Kevin. Però, tot canvia el dia que Sidney realment coneix a Kevin. El protagonista accedeix a un món màgic on descobreix que ha estat un egoista, amb el seu amic invisible i amb la família.

  Kevin és un personatge meravellós, ben arrodonit i entranyable. Els lectors que han tingut amics invisible, i també aquells que no, quedaran enamorats d’aquest monstre de color vainilla amb taques roses i una sola dent. A més, l’altre protagonista, Sidney és un nen amb qui molts lectors es poden sentir identificats.

  L’estil de les il·lustracions de Rob Biddulph és senzill i ple de detalls, unes característiques que permeten als menuts i als adults passar moltes hores gaudint dels seus llibres. En Kevin cal destacar la transició particularment singular dels grisos (en el món real) als colors vibrants (en el món imaginari).

  El text, escrit en rima, està pensat per a lectors que ja tenen una certa capacitat de lectura (7-8 anys). Tot i que els més menuts poden també gaudir de les il·lustracions, i amb ajuda d'un lector adult poden jugar a trobar elements i a resseguir la història a través del dibuixos. 

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497002
  ISBN
  978-84-17497-00-2
  Depósito legal
  V-1305-2018
  Páginas
  32
  Ancho
  26 cm
  Alto
  28 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  12-09-2018
  Edición en papel
  14,90 €

  Sobre Rob Biddulph (Escritor)

  • Rob Biddulph
   Es un autor e ilustrador multipremiado. También ha sido elegido el ilustrador oficial del Día Mundial del Libro para los años 2019 y 2020.  Su primer álbum ilustrado, Volando voy ha ganado el prestigioso premio Waterstones Children Book. Su segundo libro, GRRRRR, fue nominado a l... Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • El escritor Rob Biddulph es uno de los autores de álbumes ilustrados más reconocidos del mundo. Tanto es así que ha sido elegido como ilustrador oficial del Día Mundial del Libro 2019 y 2020. Biddulph ejercía como director de arte en el prestigioso semanario británico The Observer, pero leer álbumes a sus tres hijas por las noches le hizo replantearse su ya exitosa carrera profesional. En España sus multipremiados álbumes están siendo publicados, en castellano y en catalán, por Andana Editorial. Dice Biddulph que no hay una fórmula del éxito en el mundo del álbum ilustrado, pero si unas ideas clave: tener un estilo propio, buenas historias y no olvidar la vertiente oral, ya que al final los libros están pensados para ser leídos en voz alta a los niños. “Paso la mitad de mi vida caminando por mi estudio hablando solo. ¡Mi esposa piensa que me estoy volviendo loco!”, asegura entre risas.

   El País

  Contenidos

  • Un àlbum sobre l'amistat, amb un nou punt de vista. El nen viatja al món dels monstres, i allà ell és l'amic invisible.
  • Un àlbum illustrat per a nens i nenes a partir de 6 anys per aprendre regles de convivència.
  • Un llibre per fomentar l'EMPATIA als més menuts.

  Libros relacionados