Kevin. L'amic imaginari en què pots creure de debó

“Aquest llibre ens ofereix tot allò que ha de tenir un bon àlbum il·lustrat: una història intel·ligent, il·lustracions meravelloses i un missatge important”.

Sidney Gibbons sempre està en problemes i, per empitjorar-ho tot, insisteix a donar les culpes al seu invisible amic imaginari Kevin. Però, tot canvia el dia que Sidney realment coneix a Kevin. El protagonista accedeix a un món màgic on descobreix que ha estat un egoista, amb el seu amic invisible i amb la família.

Kevin és un personatge meravellós, ben arrodonit i entranyable. Els lectors que han tingut amics invisible, i també aquells que no, quedaran enamorats d’aquest monstre de color vainilla amb taques roses i una sola dent. A més, l’altre protagonista, Sidney és un nen amb qui molts lectors es poden sentir identificats.

L’estil de les il·lustracions de Rob Biddulph és senzill i ple de detalls, unes característiques que permeten als menuts i als adults passar moltes hores gaudint dels seus llibres. En Kevin cal destacar la transició particularment singular dels grisos (en el món real) als colors vibrants (en el món imaginari).

El text, escrit en rima, està pensat per a lectors que ja tenen una certa capacitat de lectura (7-8 anys). Tot i que els més menuts poden també gaudir de les il·lustracions, i amb ajuda d'un lector adult poden jugar a trobar elements i a resseguir la història a través del dibuixos. 

Escritor
Colección
Álbumes Locomotora
Materia
Álbum ilustrado
Idioma
  • Català
EAN
9788417497002
ISBN
978-84-17497-00-2
Depósito legal
V-1305-2018
Páginas
32
Ancho
26 cm
Alto
28 cm
Edición
1
Fecha publicación
12-09-2018
Edición en papel
14,90 € Añadir al carrito

Sobre Rob Biddulph (Escritor)

  • Rob Biddulph
    Es un autor e ilustrador multipremiado. También ha sido elegido el ilustrador oficial del Día Mundial del Libro para los años 2019 y 2020.  Su primer álbum ilustrado, Volando voy ha ganado el prestigioso premio Waterstones Children Book. Su segundo libro, GRRRRR, fue nominado a l... Ver más sobre el autor

Contenidos

  • Un àlbum sobre l'amistat, amb un nou punt de vista. El nen viatja al món dels monstres, i allà ell és l'amic invisible.
  • Un àlbum illustrat per a nens i nenes a partir de 6 anys per aprendre regles de convivència.
  • Un llibre per fomentar l'EMPATIA als més menuts.

Libros relacionados