Grrrrr!

Fred ha guanyat el concurs al millor ós al bosc durant tres anys consecutius. Ell és el millor en tot, és el pescador més brillant, és el que fa rodar millor l'hula hoop i espantant humans és un fora de sèrie. Però hi ha una cosa que el fa ser un ós de renom: el seu gruny és unic al món. Però tot canvia quan un altre ós arriba i decideix participar en el concurs. Fred ja no és el millor ós del bosc i, per empitjorar les coses, ha perdut el seu "Grrrrr!". Fred necessita lajuda dels altres animals, però ha estat tant ocupat entrenant que ha oblidat als seus amics. ¿Com ho solucionarà?

Rob Biddulph, guanyador del prestigiós premi Waterstones al seu primer llibre Quin vent! ens presenta aquest àlbum il·lustrat amb una història deliciosa, singular i divertida que tracta un tema tan important com lamistat i la honestedat, amb unes il·lustracions que captivaran a a adults i nens per igual.

Escritor
Colección
Álbumes Locomotora
Materia
Álbum ilustrado
Idioma
  • Català
EAN
9788416394234
ISBN
978-84-16394-23-4
Páginas
32
Ancho
29 cm
Alto
21,5 cm
Edición
1
Nivel de lectura
3-6
Fecha publicación
01-04-2016
Edición en papel
14,90 € Añadir al carrito

Sobre Rob Biddulph (Escritor)

  • Rob Biddulph
    Es un autor e ilustrador multipremiado. También ha sido elegido el ilustrador oficial del Día Mundial del Libro para los años 2019 y 2020.  Su primer álbum ilustrado, Volando voy ha ganado el prestigioso premio Waterstones Children Book. Su segundo libro, GRRRRR, fue nominado a l... Ver más sobre el autor

Libros relacionados