Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Grrrrr!

  Fred ha guanyat el concurs al millor ós al bosc durant tres anys consecutius. Ell és el millor en tot, és el pescador més brillant, és el que fa rodar millor l'hula hoop i espantant humans és un fora de sèrie. Però hi ha una cosa que el fa ser un ós de renom: el seu gruny és unic al món. Però tot canvia quan un altre ós arriba i decideix participar en el concurs. Fred ja no és el millor ós del bosc i, per empitjorar les coses, ha perdut el seu "Grrrrr!". Fred necessita l'ajuda dels altres animals, però ha estat tant ocupat entrenant que ha oblidat als seus amics. ¿Com ho solucionarà?

  Rob Biddulph, guanyador del prestigiós premi Waterstones al seu primer llibre Quin vent! ens presenta ara un nou àlbum il·lustrat amb una història deliciosa, singular i divertida que tracta un tema tan important com l'amistat i la honestedat, amb unes il·lustracions que captivaran a a adults i nens per igual.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394234
  ISBN
  978-84-16394-23-4
  Páginas
  32
  Ancho
  29 cm
  Alto
  21,5 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  01-04-2016
  Edición en papel
  14,90 €

  Sobre Rob Biddulph (Escritor)

  • Rob Biddulph
   Es un autor e ilustrador multipremiado. También ha sido elegido el ilustrador oficial del Día Mundial del Libro para los años 2019 y 2020.  Su primer álbum ilustrado, Volando voy ha ganado el prestigioso premio Waterstones Children Book. Su segundo libro, GRRRRR, fue nominado a l... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados