Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Ens barallem o negociem

  Guia per a pares i mares d'adolescents

  ,

  L’adolescència és una etapa de canvis pels joves, però també pels pares i les mares. Durant molts anys, des que neixen, ens esforcem per educar als nostres fills; els ensenyem a dutxar-se sols, per exemple, o a lligar-se els cordons de les sabates. Però, de cop i volta, tot canvia i ja no són el que eren; comencen a aparèixer dificultats en la comunicació, i la confiança desapareix o es torna quelcom una mica abstracte. És llavors quan ens qüestionem coses com: «Què faig ara amb el meu fill adolescent?», «Discutirem tota la vida?».

  Ens barallem o negociem és una guia per a pares i mares d’adolescents

  Aquest llibre recopila les experiències, els exemples, les preguntes i les respostes que, durant més de vint anys de treball, han recopilat els psicòlegs Betina Lubochiner i Silvio Gutman.

  Es tracta, a més, d’un recull de consells professionals presentats d’una manera dinàmica, propera i amb les emocions, les pors i les preocupacions que compartim tots els pares i les mares.

  «Un llibre atrevit, políticament incorrecte, audaç i, sobre tot, imprescindible per a tots aquells que volem aprendre a ser millors pares» - Del pròleg de Carmen Amoraga

  Escritor
  Escritor
  Colección
  Via lliure
  Materia
  Educación
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788493944544
  ISBN
  978-84-939445-4-4
  Páginas
  112
  Ancho
  15,5 cm
  Alto
  22,5 cm
  Edición
  1
  Otros
  14,00 €

  Libros relacionados