Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Els pirates del temps

  (Escritor) , (Ilustrador)

  Tot comença quan els germans Pol i Max fan trampa per poder veure la televisió de nit, mentre els pares dormen. No podrien haver sospitat mai que un vaixell pirata intertemporal els descobriria la malifeta quan va irrompre en el menjador de casa i els va segrestar (a ells i a la tele). Els pirates s'emporten els germans a Edàtia, un lloc on conviuen barrejades persones i cultures de totes les èpoques passades i futures de la humanitat.
  Entre temples romans, escoles egípcies, guerrers medievals, corsaris amb perruca i tecnologies futuristes, Pol i Max hauran de trobar la manera de tornar al segle xxi i reunir-se amb els seus pares.
  Els pirates del temps, de Paula Ferrer i Molina, ha rebut el Premi de narrativa infantil i juvenil en valencià Ciutat de Dénia. Les il·lustracions que acompanyen el text són d'Anna Clariana.

  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  El Maquinista
  Número en la colección
  24
  Materia
  <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788418762994
  ISBN
  978-84-18762-99-4
  Páginas
  160
  Ancho
  14 cm
  Alto
  20 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  10-10-2023
  Edición en papel
  11,90 €

  Sobre Paula Ferrer Molina (Escritor)

  • Paula Ferrer Molina
   Paula Ferrer és Doctora en Medicina i Cirurgia i treballa com a especialista en reproducció assistida. De menuda, a més de metgessa i mare, volia ser també actriu i escriptora. Per això, ara que ja és gran i ha aconseguit ser metgessa i mare, ha decidit tornar a les classes de te... Ver más sobre el autor

  Sobre Anna Clariana (Ilustrador)

  • Anna Clariana
   Amb més d'un centenar de llibres publicats ha treballat amb les principals editorials del país; també cal destacar un gran nombre de col·laboracions en llibre de text i revistes. Va començar la seua carrera professional en el camp del disseny gràfic i és reconeguda la seua experi... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados