Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  Els invisibles

  Un conte tendre sobre el fet de veure realment les persones que ens envolten... i sobre el dret de tots nosaltres a tenir un lloc.

  Els invisibles ens narra la història d'una jove anomenada Isabel i la seva família. Hi havia moltes coses que la família d'Isabel no es podia permetre, però intentava no preocupar-se per les coses que no tenien. Però un dia, va passar que no hi havia prou diners per pagar el lloguer i totes les factures. Això els va obligar a deixar casa plena de records feliços i mudar-se a l'altre costat de la ciutat. Un lloc on eres invisible.

  Aquest àlbum il·lustrat és la història d'una nena que decideix ajudar els altres per aconseguir una de les coses més difícils... fer que tot canviï.

  Aquest llibre il·lustrat ens mostra la vida d'aquelles persones que són ignorades en la nostra societat, la història d'aquells als que els han fet sentir invisibles.

  Un llibre que ens descobrirà que tots tenen un lloc aquí. Tots pertanyem al mateix món.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497842
  ISBN
  978-84-17497-84-2
  Páginas
  32
  Ancho
  28 cm
  Alto
  25 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  01-02-2021
  Edición en papel
  15,90 €

  Sobre Tom Percival (Escritor)

  • Tom Percival
   Se podría decir que Tom Percival tuvo una infancia poco convencional en una parte remota y bella de South Shropshire. También se podría decir de otro modo, que creció en una caravana fría sin electricidad ni calefacción. Independientemente de la manera como lo miréis, estos años ... Ver más sobre el autor

  Booktrailer

  Promoción

  Premi al llibre de l'any del Gremi de llibreries de Madrid

  Libros relacionados