Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Els invisibles

  (Escritor)

  Un conte tendre sobre el fet de veure realment les persones que ens envolten... i sobre el dret de tots nosaltres a tenir un lloc.

  Un llibre que ens descobrirà que tots tenim un lloc aquí. Tots pertanyem al mateix món.

  La història

  Els invisibles ens narra la història d'una jove anomenada Isabel i la seva família. Hi havia moltes coses que la família d'Isabel no es podia permetre, però intentava no preocupar-se pel que no tenien. Un dia, tanmateix, va passar que no hi havia prou diners per pagar el lloguer i totes les factures. Això els va obligar a deixar una casa plena de records feliços i mudar-se a l'altre costat de la ciutat. Un lloc on eren invisibles.

  Aquest àlbum il·lustrat...

  • És la història d'una nena que decideix ajudar els altres per aconseguir una de les coses més difícils... fer que tot canviï.
  • Ens mostra la vida d'aquelles persones que són ignorades en la nostra societat, la història d'aquells als que els han fet sentir invisibles.

  Descobreix més sobre el conte en la seva fitxa completa.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497842
  ISBN
  978-84-17497-84-2
  Páginas
  32
  Ancho
  28 cm
  Alto
  25 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  01-02-2021
  Edición en papel
  15,90 €

  Reseñas

  • «Un llibre que invita a la reflexió sobre el què realment importa a la vida i sobre la necessitat de convertir-nos en artificis del nostre destí, siguin les que siguin les condicions inicials en les què ens ha tocat viure»

   Blog Apego y Literatura (Traduït del castellà)

  • «Un conte tendre i important sobre el fet de veure realment les persones que ens envolten… i sobre el dret de tots de tenir un lloc»

   Ontinyent Vilaweb

  Booktrailer

  Promoción

  Premi al llibre de l'any del Gremi de llibreries de Madrid

  Libros relacionados