Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Els calçotets de l'ós blanc

  (Escritor)

  Un llibre perfecte per jugar i llegir amb els lectors més menuts de la casa.

  Els creadors japonesos Tupera Tupera, un dels fenòmens editorials que ja han publicat a tot el món, s'estrenen per primer cop en català amb un original àlbum il·lustrat.

  La història

  L’ós blanc ha perdut els seus calçotets, però, per sort, el seu amic el ratolí s’ofereix a ajudar a trobar-los. A cada pàgina trobaran uns calçotets, i caldrà esbrinar si són els que ha perdut l’ós. Seran uns calçotets amb dibuixos de llaminadures? O tal vegada aquests altres petits i amb molts colors?

  A cada pàgina anirem descobrint els calçotets de diferents animals i ens trobarem amb divertides sorpreses que faran riure als menuts, i també als grans.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394159
  ISBN
  978-84-16394-15-9
  Páginas
  32
  Ancho
  18,5 cm
  Alto
  30 cm
  Edición
  1
  Tapa dura
  15,80 €

  Reseñas

  • «Pot semblar un tema vist perquè és habitual que els personatges dels llibres per a nens petits vagin a la recerca de l’objecte perdut (el xumet, la joguina, la mare,…) però aquí és força sorprenent la manera com està presentat. Els autors són un parell de dissenyadors japonesos que signen amb el pseudònim Tupera Tupera. Aquest és el primer àlbum il·lustrat que es publica en català. La lectura de “Els calçotets de l’ós blanc” m’ha fet feliç. El recomano perquè té moltes sorpreses i és perfecte per jugar i llegir amb els més petits de la casa»

   Jaume Centelles - Blog La invitació a la lectura

  Libros relacionados