Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  El segle d'or valencià

  (Ilustrador) , (Escritor)

  Context de la història

  El pensament humanista del Renaixement arriba a València al començament del segle xv. De tot Europa comencen a vindre arquitectes, escriptors, pintors i, potser el més rellevant, un nou ofici que tindrà una importància vital per al desenvolupament de la humanitat: la impremta.

  La novel·la

  En aquest ambient d'esplendor, un jove de Gandia, amant de les lletres, viatja a València disposat a aprendre l'ofici d'impressor. A la ciutat coneixerà alguns dels grans poetes del nostre Segle d'Or, com ara Joan Roís de Corella o Jaume Roig. I, qui sap, potser també hi trobarà l'amor dela seua vida.

  Un emocionant recorregut que ens trasllada a una època històrica irrepetible.

  Ilustrador
  Escritor
  Número en la colección
  1
  Materia
  Libro/Cómic, <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788418762260
  ISBN
  978-84-18762-26-0
  Páginas
  56
  Ancho
  26,5 cm
  Alto
  19 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  20-12-2021
  Edición en papel
  12,50 €

  Reseñas

  • «El Segle d'Or Valencià és el nou còmic de la parella que sigui com el seu reconeixible estil cartoon de traç gruixut que s'adapta a les mil meravelles a la temàtica històrica amb intencions didàctiques. Podem viure de primera mà un recorregut per la ciutat de València al segle XV. Ambientació i documentació supercura en què els autors han comptat amb l'assessorament d'historiadors, arqueòlegs i filòlegs. Imatge enllaçada Imatge enllaçada Imatge enllaçada Sempre és una delícia veure aquests dos grans treballadors del gràfic que s'adapten a qualsevol encàrrec, sempre amb intencions didàctiques que ens mostra que el còmic pot ser un mitjà que ens permet compartir alguna cosa més que cops de puny, violència o humor buit... Mestres !!!»

   Ui Ar De Japis

  Libros relacionados