Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  El misteri de la mansió cremada

  Anna Dedalus detectiu

  , ,

  Un fusió perfecta de cómic i narrativa

  Anna Dedalus és la filla dels famosos detectius Queta Albero i Dídac Dedalus. Anna només té setze anys i ella també és detectiu, la millor del seu país i, possiblement, d'Europa.

  Anna Dedalus ha resolt centenars de casos. Quan la policia no sap cap a on anar, la criden a ella. Anna els ha resolt absolutament tots. Tots menys un, precisament el que li va costar la vida als seus pares dins d'una misteriosa mansió, una mansió que va acabar cremada.

  En el llibre El misteri de la mansió cremada descobriràs una història apassionant on, gràcies als quaderns dibuixats per la seva mare, Anna acabarà descobrint la terrible veritat que samaga darrere de la Mansió Grisa.

  Escritor
  Ilustrador
  Ilustrador
  Colección
  Anna Dédalus detective
  Número en la colección
  1
  Materia
  Libro/Cómic
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394050
  ISBN
  978-84-16394-05-0
  Páginas
  104
  Ancho
  17 cm
  Alto
  24 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  9-11
  Edición en papel
  12,50 €

  Sobre Miguel Àngel Giner Bou (Escritor)

  • Miguel Àngel Giner Bou
   Miguel Á. Giner Bou (Benetússer, 1969) se dedica a contar historias desde que tiene memoria y, profesionalmente, desde 1993, en el estudio que comparte con Cristina Durán. Es autor del guion de Una posibilidad. Edición integral , Cuando no sabes qué decir , Pillada por ti , El se... Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • Sincerament, increïble. Una gran història vàlida tant per a majors com a nens, ja que tots quedaran enganxats per igual.

   La estantería olvidada

  • Una aventura entretinguda, carregada de suspens i per a un públic tant infantil / juvenil i fins i tot adult. M'ha meravellat la feina que s'ha creat a sis mans. Els dibuixos són magnífics, la història té un ritme molt bo. Estic orgullosa que el personatge principal sigui com una petita detectiu Conan però de les nostres terres.

   Blog ITSBEAUTIFULOVE

  Libros relacionados