Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  El misteri de la mansió cremada

  Anna Dédalus detectiu

  (Escritor) , (Ilustrador) , (Ilustrador)

  Un fusió perfecta de còmic i narrativa

  La barreja entre còmic i narrativa d’aquest llibre el transformen en ideal per a iniciar-nos al món dels còmics i les novel·les gràfiques

  Les ruïnes de la gran mansió on van morir els seus pares... Els quaderns de la seva mare com a única pista... I l’únic cas que no ha pogut resoldre fins ara...

  Prepara les teves habilitats de deducció per acompanyar a la jove detectiu més intrèpida!

  La història

  L’Anna Dédalus ha seguit l’ofici dels seus pares, en Dídac i la Queta, i amb només setze anys ja és una detectiu professional de cap a peus. Ha resolt casos complicats que tenien a la policia ben despistada, però mai ha pogut resoldre el cas més important de tots: la mort dels seus pares a l’incendi de la casa dels Mulligan.

  Un dia, mentre inspecciona les ruïnes de la mansió per enèsima vegada, l’Anna descobreix una pista que havia quedat oculta: un dels últims quaderns on la seva mare va consignar en format còmic el cas que estava investigant amb en Dídac quan es va produir l’incendi.

  T’atreveixes a desentrellar el misteri?

  Per sort, en Bloom, l’inseparable amic caní de l’Anna, i el seu oncle Eugene ens donaran un cop de mà.

  Escritor
  Ilustrador
  Ilustrador
  Colección
  Anna Dédalus detective
  Número en la colección
  1
  Materia
  Libro/Cómic
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394050
  ISBN
  978-84-16394-05-0
  Páginas
  104
  Ancho
  17 cm
  Alto
  24 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  9-11
  Edición en papel
  14,50 €

  Reseñas

  • Sincerament, increïble. Una gran història vàlida tant per a majors com a nens, ja que tots quedaran enganxats per igual.

   La estantería olvidada

  • Una aventura entretinguda, carregada de suspens i per a un públic tant infantil / juvenil i fins i tot adult. M'ha meravellat la feina que s'ha creat a sis mans. Els dibuixos són magnífics, la història té un ritme molt bo. Estic orgullosa que el personatge principal sigui com una petita detectiu Conan però de les nostres terres.

   Blog ITSBEAUTIFULOVE

  Libros relacionados