El misteri de la mansió cremada

Anna Dedalus detectiu

, ,

Un fusió perfecta de cómic i narrativa

Anna Dedalus és la filla dels famosos detectius Queta Albero i Dídac Dedalus. Anna només té setze anys i ella també és detectiu, la millor del seu país i, possiblement, d'Europa.

Anna Dedalus ha resolt centenars de casos. Quan la policia no sap cap a on anar, la criden a ella. Anna els ha resolt absolutament tots. Tots menys un, precisament el que li va costar la vida als seus pares dins d'una misteriosa mansió, una mansió que va acabar cremada.

En el llibre El misteri de la mansió cremada descobriràs una història apassionant on, gràcies als quaderns dibuixats per la seva mare, Anna acabarà descobrint la terrible veritat que samaga darrere de la Mansió Grisa.

Escritor
Ilustrador
Ilustrador
Colección
Anna Dédalus detective
Materia
Libro/Cómic
Idioma
  • Català
EAN
9788416394050
ISBN
978-84-16394-05-0
Páginas
104
Ancho
17 cm
Alto
24 cm
Edición
1
Nivel de lectura
9-11
Número en la colección
1
Edición en papel
12,50 €

Sobre Miguel Àngel Giner Bou (Escritor)

  • Miguel Àngel Giner Bou
    Miguel Á. Giner Bou (Benetússer, 1969) se dedica a contar historias desde que tiene memoria y, profesionalmente, desde 1993, en el estudio que comparte con Cristina Durán. Es autor del guion de Una posibilidad. Edición integral , Cuando no sabes qué decir , Pillada por ti , El se... Ver más sobre el autor

Reseñas

  • Una aventura entretinguda, carregada de suspens i per a un públic tant infantil / juvenil i fins i tot adult. M'ha meravellat la feina que s'ha creat a sis mans. Els dibuixos són magnífics, la història té un ritme molt bo. Estic orgullosa que el personatge principal sigui com una petita detectiu Conan però de les nostres terres.

    Blog ITSBEAUTIFULOVE

  • Sincerament, increïble. Una gran història vàlida tant per a majors com a nens, ja que tots quedaran enganxats per igual.

    La estantería olvidada

Libros relacionados